Show

Komentari 11

Amber nakon skandala s bivšim suprugom Deppom: 'Ništa me nije moglo pripremiti za 2020.'

Amber nakon skandala s bivšim suprugom Deppom: 'Ništa me nije moglo pripremiti za 2020.'

Glumac je nedavno izgubio tužbu protiv britanskog tabloida The Sun koji je objavio kako je zlostavljao suprugu Amber. Kao da to nije dovoljno, na zahtjev produkcijske kuće Warner Bros napustio je film 'Čudesne zvijeri'

Glumica Amber Heard (34), koja je posljednjih mjeseci bila u središtu skandala, otvorila je dušu u intervjuu za strane medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ništa me nije moglo pripremiti za 2020. godinu, da se razumijemo. Mislim da nisam jedina koja tako misli - rekla je referirajući se na pandemiju korona virusa i sudsku bitku s bivšim suprugom, glumcem Johnnyjem Deppom (57).

Kada je u ožujku nastupila pandemija korona virusa, Amber je snimala seriju 'The Stand' u kojoj posljedice globalne pandemije gripe ubiju 99 posto stanovništva.

- Prestali smo snimati krajem ožujka, srećom bilo je to na kraju snimanja, ali svejedno sam morala ponovno odraditi neke scene kad se sve počelo otvarati - objasnila je.

Podsjetimo, Johnny Depp nedavno je izgubio tužbu protiv britanskog tabloida The Sun koji je objavio kako je zlostavljao suprugu Amber. 

Kao da to nije dovoljno, glumac je na zahtjev produkcijske kuće Warner Bros napustio filmsku franšizu 'Čudesne zvijeri' u kojoj je utjelovio Grindelwalda.

Najčitaniji članci