Obavijesti

Show

Komentari 11

Amber nakon skandala s bivšim suprugom Deppom: 'Ništa me nije moglo pripremiti za 2020.'

Amber nakon skandala s bivšim suprugom Deppom: 'Ništa me nije moglo pripremiti za 2020.'
5

Glumac je nedavno izgubio tužbu protiv britanskog tabloida The Sun koji je objavio kako je zlostavljao suprugu Amber. Kao da to nije dovoljno, na zahtjev produkcijske kuće Warner Bros napustio je film 'Čudesne zvijeri'

Glumica Amber Heard (34), koja je posljednjih mjeseci bila u središtu skandala, otvorila je dušu u intervjuu za strane medije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

00:51

- Ništa me nije moglo pripremiti za 2020. godinu, da se razumijemo. Mislim da nisam jedina koja tako misli - rekla je referirajući se na pandemiju korona virusa i sudsku bitku s bivšim suprugom, glumcem Johnnyjem Deppom (57).

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

Kada je u ožujku nastupila pandemija korona virusa, Amber je snimala seriju 'The Stand' u kojoj posljedice globalne pandemije gripe ubiju 99 posto stanovništva.

Johnny Depp court case

- Prestali smo snimati krajem ožujka, srećom bilo je to na kraju snimanja, ali svejedno sam morala ponovno odraditi neke scene kad se sve počelo otvarati - objasnila je.

Amber nije uzrujana peticijom za njezin otkaz: 'Vraćam se!'
Amber nije uzrujana peticijom za njezin otkaz: 'Vraćam se!'

Podsjetimo, Johnny Depp nedavno je izgubio tužbu protiv britanskog tabloida The Sun koji je objavio kako je zlostavljao suprugu Amber. 

The Rum Diary premiere - London

Kao da to nije dovoljno, glumac je na zahtjev produkcijske kuće Warner Bros napustio filmsku franšizu 'Čudesne zvijeri' u kojoj je utjelovio Grindelwalda.

Johnny Depp court case