Show

Komentari 2

Američka glumica u tajnosti se udala za redatelja iz Zagreba

Američka glumica u tajnosti se udala za redatelja iz Zagreba

Chloe se udala za Sinišu u ožujku prošle godine, dva mjeseca prije no što je rodila njihova sinčića Vanju. Sudbonosno 'da' izrekla je u vjenčanici crne boje

Američka glumica Chloë Sevigny (46) i ravnatelj njujorške galerije Karma Art, Siniša Mačković iz Zaprešića, svoju vezu otpočetka nastoje držati što dalje od 'očiju javnosti'. A jako su dobro sakrivali i da su stali pred oltar. 

Tek na obljetnicu njihove prve godišnjice braka Chloe je s pratiteljima na Instagramu podijelila sretne vijesti. Udala se za Sinišu u ožujku prošle godine, dva mjeseca prije no što je rodila njihova sinčića Vanju

- Sretna prva godišnjica, moja ljubavi - napisala je glumica u opis fotografija koje je objavila na društvenoj mreži i pritom pokazala neobičnu vjenčanicu koju je nosila. Sudbonosno 'da' izrekla je u vjenčanici crne boje koju je kombinirala s bijelim velom, dok je Siniša imao klasično odijelo. 

Inače, Mačkovićevo se ime nerijetko nalazi u stranim umjetničkim časopisima. Na Instagramu je jednom prilikom objavio fotografiju stare putovnice u kojoj se navodi da je rođen u Zagrebu, a kao dječak živio je u Zaprešiću. 

Chloë se glumom bavi od 1992., a njezine uloge u 'Boys Don't Cry' i 'The Brown Bunny' ističu se kao najznačajnije.

 

 

 

Najčitaniji članci