Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Amerikanac Ron zapalio Maju: 'Ja sam za njega stvorena...'

U drugoj epizodi sedme sezone popularnog talent showa, žensku stranu publike posebno je oduševio Amerikanac Ron Hosley koji je otpjevao pjesmu Zlatka Pejakovića

Foto: Screenshot Nova TV
14 komentara

Počela je i druga epizoda sedme sezone showa 'Supertalent', a prvi je na pozornicu izašao Ron Hosley koji je došao iz daleke Kalifornije, točnije Los Angelesa. Ron je inače scenarist dječjih serija poput 'Ulice sezam', a pjeva od svoje 11. godine kad ga je mama odvela u ljetni kamp. 

Foto: nova TV

Kad je izašao na pozornicu, članice žirija Maja Šuput i Martina Tomčić odmah su 'odmjerile' mladog Amerikanca. 

- Prezgodan je. Ima plave oči. Voli Hrvatsku, voli seljačku muziku, voli naše žene pa ja sam za njega stvorena - izjavila je Šuput te Ronu odmah ponudila da ga odvede u obilazak Zagreba. No, publiku i žiri posebno je iznenadila činjenica da je Ron odabrao pjesmu Zlatka Pejakovića 'Ove noći jedna žena'. 

- Ljubav prema Balkanu je započela kad sam išao na putovanje. Volim vašu glazbu i kulturu. Mislim da cijeli svijet zna da su ovdje žene prekrasne. Mislim da balkanska muzika ima dušu i to se baš osjeti - izjavio je. 

Foto: Screenshot Nova TV

- Jako sam zbunjena. Imaš predivan glas, ali i dalje sam zbunjena - komentirala je Martina Tomčić, a  i ostatak žirija potvrdio je njezin komentar. Dok je Maja Šuput (40) dodala kako Amerikanca ljudi očito vole.

- Putovao sam u Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Hrvatsku, gdje sam uživao u tradicionalnoj dalmatinskoj glazbi i naučio pjevati bećarac. Jako sam uzbuđen što sam natjecatelj na Supertalentu te što mogu podijeliti svoju ljubav prema balkanskoj glazbi sa svijetom! - zaključio je mladi Amerikanac koji je od žirija dobio četiri 'da' te prošao dalje u ostatak natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message