Obavijesti

Show

Komentari 0

Anđelo Jurkas: Za moj novi album zaslužna je Vesna Parun

Anđelo Jurkas: Za moj novi album zaslužna je Vesna Parun
1

Krenulo je to kad je Jurkas, redatelj nagrađenog filma ‘Fuck Off I Love You’, napravio ‘prepjev’ klasika Vesne Parun ‘Ti koja imaš nevinije ruke’, što je razljutilo jednog akademika

VIDEO

Pisac, redatelj i glazbenik Anđelo Jurkas objavio je pjesmu ‘Daj se, Ines’, jedan od 'prerađenih' singlova, videospotova i pjesama inspiriranih klasicima.

Krenulo je to kad je redatelj filma ‘Fuck Off I Love You’, napravio prepjev klasika Vesne Parun ‘Ti koja imaš nevinije ruke’, što je razljutilo jednog akademika koji mu je rekao kako se klasike ‘ne smije reinterpretirati’.

Davis Cup, Hrvatska - Argentina

- Kao ljubitelj knjiga, glazbe i filmova uvijek bih imao problem s autoritetima, pa tako i nametnutim tumačenjima klasike - kaže Jurkas.

Nedavno je ispričao da su u pariškoj izdavačkoj kući poželjeli objaviti njegove pjesme. Publicist i redatelj pojasnio je kako ne zna tko je samoinicijativno i bez njegova znanja preveo pjesme i poslao ih izdavaču.

- Samo su mi napisali da se gospođa koja im je poslala moje radove zove Sanja. Imam puno prijateljica Sanja, ali ne znam koja si je dala toliko truda - rekao je.

'Fuck Off I Love You' (2017.) drugi je dio trilogije o muško-ženskim odnosima i ljubavi,  koja je započela njegovim debitantskim filmom 'Zbog tebe' (2016.), a završit će 'Happy Endom', koji je poečo snimati u lipnju. 

- Glavni junaci filma su dvojica nezaposlenih intelektualaca koji donose debilne životne odluke. No zbog toga će se proslaviti, baš kao Kardashiani - rekao je Jurkas o filmu.

Ove godine ušao je u službenu konkurenciju Pulskog filskog festivala s dva dugometražna filma, čime je postao jedini redatelj na ovim prostorima kojemu je to pošlo za rukom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija