Show

Komentari 13

Ana Gruica ne staje ni na ljeto: S njom je sad novi fitness partner

Ana Gruica ne staje ni na ljeto: S njom je sad novi fitness partner

Ana Gruica je nakon završene glume završila i specijalistički studij Kineziologije, a treniranje je ključan dio njezinog života. Njezinu ljubav prema fitnessu ne mogu spriječiti ni ljetne vrućine, a sad s njom trenira netko novi...

Bivša manekenka Ana Gruica Uglešić (38) obožava treniranje i radi sve kako bi bila u top formi. Nakon studija na Akademiji dramskih umjetnosti završila je i specijalistički studij Kineziologije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim što se bavi glumom Gruica je i fitness trenerica, a ranije je otkrila kako rado vježba s kolegama pa su joj se tako u teretani pridružili kolege Goran Marković (74) Slavko Sobin (36).

Sad je na Instagramu objavila snimke kako vježba sama, ali i s novim partnerom. 

Riječ je o njezinom suprugu Boranu Uglešiću, a na snimci se vidi kako diže utege. Bračni par vrijeme provodi u teretani, a Gruica se pohvalila kako njezin sin Marat Ivan Šalković (6) i Boranova kći Antonia Uglešić zajedno uživaju među izviđačima.

Splitsku glumicu ni rođenje sina nije bilo spriječilo u treniranju.

- Nakon rođenja Marata imala sam tako jaku volju da sam se budila u šest ujutro i trenirala dok je on spavao, između dva podoja. Dođe nekad i do zamora materijala, jednostavno mi se ne da - izjavila je za Story

- Nekad dišpet ili osveta mogu biti dobar motiv, nekad želja za znanjem, nekad takmičenje s nekim tko je u boljoj formi, nekad pomicanje vlastitih granica, nekad samo onaj osjećaj biti fit. Bitno je znati ga pronaći - rekla je.


Podsjetimo, Uglešići će ovo ljeto proslaviti četiri godine veze, a prije toga su se dugo poznavali. Prije toga je Gruica bila u vezi s piscem Hrvojem Šalkovićem (47), koji je Maratov otac.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRIŠTE:

Najčitaniji članci