Obavijesti

Show

Komentari 75

Ana oplela po Jacku: 'Ti tražiš curu s novcima. Materijalist si'

Ana oplela po Jacku: 'Ti tražiš curu s novcima. Materijalist si'
7

Ti si cijeli život tražio lake djevojke, sad si takvu i našao. Teški si materijalist, našao si pravu kakvu zaslužuješ, poručila je Ana Jacku nakon što je završio s novom djevojkom

VIDEO

Putovanje petero farmera međunarodne sezone 'Ljubav je na selu' došlo je kraju, a Marijana je nastavila farmerima i kandidatima puštati kratke videosažetke njihovih avantura. Na red je došla Njemačka.

- Kako jedan duhovnjak, koji vodi jedan minimalistički način života, odabere na kraju jednu seksualnu privlačnost? - podbola je Domina Marijana, no konkretan odgovor nije dobila. Sonja je komentirala da je Domino prilično sebičan, a Barbara je o farmeru rekla da ne razmišlja što će reći te kako će to djelovati na drugu osobu. U ime djevojaka Sonja je odlučila Dominu uručiti dar – barbiku i maketu bicikla! '

- Ugodno sam se iznenadio s jedne strane, a s druge strane su me opet htjele malo bocnuti. Poklonile su mi barbiku, što znači da nijedna živa žena nije za mene - smijao se Domino i rekao da je sretan.

- On je krivo shvatio moju poruku i on je sretan zbog bicikla kao malo dijete koje je dobilo igračku - komentirala je Sonja.

- Ako bih pristao ponovno na ovakvu igru, ne bih išao sa ženama koje su starije od 40 - zaključio je Domino. Na red je došao videoprilog iz Čilea, a nakon sažetka Marijana je zaključila da Darinku dečki baš i nisu slušali, osim Ive.

- Ivo je mamino dijete, a tada je bio Darinkino dijete - smijala se Darinka te dodala da nije razumjela baš sve šale svojih odabranika jer takvih šala nema u Čileu. Marijana je upitala Ivu boji li se da će sad biti proglašen papučarom.

- Ne mora značiti da je čovjek papučar ako sluša ženu - rekao je Ivo, a salom se prolomio ogorman aplauz od strane ženskih kandidatkinja. Također, Ivo je otkrio da ga je Darinka promijenila jer je zbog nje promijenio prehranu.

Prilog iz Australije nije prošao bajno, a djevojke su cijelo vrijeme kolutale očima. Jack je i dalje sjedio za stolom s Marijanom. Ana je komentirala da si Jack i Marijana odgovaraju.

- Ja ću samo reći da je našla krpa zakrpu - zaključila je Ana. Marijana je upitala Tinu što misli o svemu.

- Iznenađena sam da je Jack našao ipak neku novu ljubav. Bio bi red da je sjeo s nama za stol - rekla je Tina, dodajući da joj se nije svidio Jackov odabir.

- Ja neću nikoga ponižavati. Dao sam sve od sebe i šansu svakoj da se dokaže i ona se dokazala - rekao je Jack o Ani te se osvrnuo na poljubac između nje i Daniela.

- Kako to da si uopće odabrao Anu za romantično putovanje? - upitala ga je Marijana.

- Svaka osoba ima pravo na drugu šansu, a ona je svoju potrošila - rekao je Jack.

- Jack je osoba koja zna sve o meni, o mojem životu, i kao takvu me i cijeni - otkrila je potom Marijana o svojoj novoj australskoj ljubavi. Daniel je pak odlučio razgovarati s Dunjom koja je nakon priloga iz Ekvadora promijenila mišljenje o njemu.

- Mislio sam da će biti bolje, ali nakon što sam vidio njezine reakcije na neke od scena, vidio sam da neće biti dobro - rekao je Daniel te je upitao hoće li mu dati drugu šansu. Dunja nije bila sigurna u to što misli, a Daniel ju je odgovarao od loših misli. 

- Mislim da bi trebala uzeti malo vremena i nemoj donositi ishitrene odluke ili mijenjati to što osjećaš zbog onog što vidiš i čuješ. Gledaš stvari iz samo jedne perspektive - pokušao joj je objasniti Daniel. Dunja je priznala da je on prvi kojeg je poljubila.

- Osjećam se kao budala jer mi uopće o Tanji nisi prije rekao - ozbiljna je bila Dunja te mu rekla da će mu možda i dati drugu šansu, ali da mora znati da ona nije kao Tanja.

- Na kraju sam naučio lekcije koje ću pamtiti do kraja života. Uvijek je vrijedno nešto naučiti bez obzira koliko boli - zaključio je Daniel.

 

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry plakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama