Show

Komentari 2

Ana Vučak i brat Jelene Veljače slavili godišnjicu braka: 'Beba nam je sada najveći poklon...'

Ana Vučak i brat Jelene Veljače slavili godišnjicu braka: 'Beba nam je sada najveći poklon...'

Ana i Ivan nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a glumica je istaknula kako im je posljednja godina bila posebna jer se raduju dolasku prinove u obitelj. Za njihovu djevojčicu sve je spremno

Glumica Ana Vučak Veljača (34) sa suprugom Ivanom Veljačom (37) u slatkom je iščekivanju. U obitelj im uskoro stiže djevojčica, a par je nedavno proslavio treću godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Što se tiče poklona, ove godine je malo posebniji naš mjesec i godišnjica, jer svaki dan očekujemo dolazak naše bebe, a to nam je jednom i drugom najveći poklon - ispričala je glumica za magazin Story, a proslavili su kod kuće romantičnom večerom u dvoje.

Dodala je kako su svakim danom sve povezaniji.

- Ne znam tajnu, mislim da je bitno iskreno voljeti nekoga i s vrlinama i manama, biti iskren, imati razumijevanje jedno za drugo kada naiđeš na prepreke i ne zaboraviti biti i nježan i strastven i djetinjast - rekla je Ana. 

Par se prvi puta u javnosti pojavio na 62. izdanju Pula Film Festivala gdje su zajedno proslavili Ivanovu Zlatnu arenu koju je dobio za scenografiju u filmu Ognjena Sviličića 'Takva su pravila'. Ivan je ranije bio u braku s bivšom manekenkom Anitom Dujić (36).

Par se veseli dolasku prinove, a s obzirom na to da su puno vremena provodili kod kuće, Ana i Ivan sve su pripremili za dolazak djevojčice u obitelj. 

Najčitaniji članci