Show

Komentari 67

Anđelkin suprug imao je ispade ljubomore čim bi na setu s Andrijom bila malo 'intimnija'

Anđelkin suprug imao je ispade ljubomore čim bi na setu s Andrijom bila malo 'intimnija'

Glumica je, piše srpski Kurir, činila sve kako bi smirila svog muža i pojasnila mu da je to samo gluma i da joj je to posao. Smirio bi se, ali opet bi ga unervozila nova iole eksplicitna scena

Anđelka Prpić (36) razvela se od bračnog druga Darija Prpića jer više nije htjela tolerirati njegovu ljubomoru, koju je, pišu srpski mediji, godinama trpjela. Problemi su počeli još na početku braka i to zbog scene seksa u seriji 'Žene s Dedinja'. Tamo je Anđelka ima intiman odnos s Draganom Mićanovićem na mašini za rublje. 

Ulogom u seriji oduševila je gledatelje i pokupila simpatije, ali ta eksplicitna scena s Mićanovićem, koji joj je u seriji suprug, i dalje se prepričava. To je, izgleda, uspjelo poremetiti njezin odnos sa suprugom. Izvor blizak bivšem paru kaže da je Prpića naljutilo to što je vidio po izrazu lica svoje, sada već bivše supruge, da je uživala. Tvrdio je da je dobro poznaje i zna kada glumi, a kada ne. Tjednima su se svađali zbog toga, Anđelka se pravdala da se radi samo o sceni koju je uvjerljivo odigrala, ali negodovanje supruga se nastavilo. 

Kada je nakon nekoliko mjeseci zaboravio na to, barem prividno, došli su novi problemi. Njezina uloga u seriji 'Andrija i Anđelka' teško mu je pala i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića. Svaka 'prisna' scena s kolegom mu je smetala i imao je ljubomorne ispade. 

Glumica je preko svega toga prešla, nastojala je raditi na svom braku, ali onda se, piše Kurir, doznalo da je imao aferu s Avom Karabatić. 

- Je, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, točnije 2017. godine - priznala je Ava aferu.

Nakon saznanja medija da je njezinom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka je izbjegavala tu temu, a onda je rekla kako je s bivšim mužem u korektnim odnosima.

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je prošle godine. 

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci