Show

Komentari 7

Andrea Šušnjara prisjetila se najgoreg božićnog poklona: 'To ću joj sigurno pamtiti do smrti!'

Andrea Šušnjara prisjetila se najgoreg božićnog poklona: 'To ću joj sigurno pamtiti do smrti!'

Za 2021. bih rekla da je jedna od dosadnijih godina u mom životu. Ja nisam navikla na jedan mirni, normalni stil života, izjavila je Andrea

Pjevačica grupe Magazin, Andrea Šušnjara (34), sretna je što se napokon vratila koncertima, a prisjetila se najgoreg poklona za Božić koji je dobila od mame.

- Jedne godine stvarno nismo imali novaca, ne znam što se dogodilo, ali je mama odlučila biti Grinch. Lijepo mi je zapakirala poklon i ja sam cijela sretna to otvorila, a unutra je bila tegla kiselih krastavaca. To ću joj zapamtiti do smrti. Ne znam stvarno jesam li ja te godine bila toliko zločesta, ali to je definitivno najgori poklon koji sam ikada dobila - prisjetila se Andrea za IN Magazin.

Ne skriva koliko su joj nedostajali nastupi kojih je u zadnje dvije godine zbog pandemije bilo jako malo. S veseljem je zato grupa Magazin dočekala ovaj Božić kada su opet tradicionalno održali koncert u Zagrebu.

- Za 2021. bih rekla da je jedna od dosadnijih godina u mom životu. Ja nisam navikla na jedan mirni, normalni stil života. Uvijek su to putovanja, kao i sada, puno nastupa, kofer je uvijek spreman, uvijek je neki muving, neki stres, a ove godine je bilo poprilično mirno - kaže pjevačica.

Nakon Zagreba, nastupila je u svom rodnom gradu Splitu gdje uvijek ima najveću tremu tijekom nastupa.

- Najteže mi je pjevati doma. Najuzbuđenija sam i imam najveću tremu jer pola ovih ljudi znam iz grada te iz kvarta i uvijek mi je drago kada vidim da me dođu podržati u mome nastupu - rekla je Andrea.

Od iduće godine Andrea ne traži mnogo, osim da bude bolja nego ova, a možda naiđe i prava ljubav.

- Ma samo zdravlje si priželjkujem naravno i mrvicu sreće. A ljubav ako dođe, dođe, a ako ne dođe hvala Bogu, ima vrimena - otkrila je pjevačica.

POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ I PRIJATELJA: 

Najčitaniji članci