celebrity,jako zvuci ha ha.A tko su kandidati?Polupjevaci-ce,poluglumci-ce.Posrnule karijere pa daj sta das,ako nista show na narodnom radiu
Gost Gost
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
Samo da se ne pre.eravaju, a hoće garant:)
Ljigavac_1
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
Simpa je lik, ima autoritet, strog je i čini mi se ok!
vu
vukicak
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
jedva čekam videti nives kak mijesi,mijesi...ili bu miksala? :-D
Mi
Minimoy33
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
fora je bilo za gledat, a sada sa zvijezdama, može biti samo još bolje i zanimljivije!
nz
necu zvaku hocu kusur
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
Nema do manistre od vina i komadica kruha u njoj by Mladen Grdovic!
oo
o-o
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
ofucano nakon onog fijaska s duplim pobjednicima.
Le
Legenda17
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
Ako barem pola njih budu pravi celebrityji (za koje bi znalo 90% Hrvata da ih pitaš na ulici) bit će dobro
lu
lukica24
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
jedva čekam, naučim još nešto novo
Mi
Michelangelo
22.2.2014.
Uređivanje komentaraOdustani
Zanimljivo je to kako prkazujete kuhinju i kulinarstvo u uljepšanom svjetlu...narezane i očišćene namirnice u lijepim šarenim,novim i sjajnim posudicama,sjajnim
,neizgrebanim od pranja loncima i tavama...hrpe začina koji koštaju kao suho zlato..sve je to lijepo,istina ,,,ali ne čini posao kuhara samo kuhanje...što je sa mijenjanjem i filtriranjem ulja u fritezama prije početka bilo kakvog rada,pranjem panja za meso,pranjem nape(špahtla),skupljanje vode od kondenzata u hladnjacima??Da ne pričam o čišćenju kojekakvih namirnica te kaliranje istih koje moraš uvesti u obračun?!Naručivanje namirnica za određeno razdoblje....o odnosima među samim kuharima i kuharicame neću a posebno o odnosima sa konobarima?!To se na telki ne vidi...nije zlato sve što sja!!Navlačite mlade u škole za kuhare a ne date im posla...pravite sezonce kojima znanje brzo izvjetri i koji ne ostavljaju baš lijepu sliku po hotelima i restoranima na moru....imao sam prilike vidjeti pizze koje nisam htio ni probati ...ako su pizze takve..???A baš ne vjerujem da se svi turisti hrane po elitnim mjestima i jedu kerefeke koje se prave u ovakvim emisijama...naučite ljude kako se pravi običan grah,gulaš ili fino varivo,bistre juhe...za dobru juhu treba biti majstor!!Tko priprema temeljce i od čega u tim emisijama???
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .