Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

Andrej Dojkić tajio da ima kćer: 'Za Nicole nisu znale ni kolege'

Osim što je dobio malenu Nicole, na poslovnom planu je također bilo uspjeha. Glumio je u seriji 'Čista ljubav', a utjelovio je i ulogu mađarskog nogometaša Laszla Horvatha u filmu 'The Match'

Andrej Dojkic
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
22 komentara

Kazališni i filmski glumac Andrej Dojkić (38) u rujnu je prošle godine sa djevojkom, Dubrovkinjom Ines Cvjetović, dobio kćer Nicole (1). Nekoliko mjeseci su tajili da su postali roditelji, a onda su krajem prosinca na društvenim mrežama objavili fotografiju s curicom, piše Story. Nicole je jučer napunila godinu dana. 

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Do sada glumac nije otkrio kada je započela romansa između njega i Ines, no prije dvije godine je progovorio o ljubavi.

- Dubrovkinje su najatraktivnije. Godišnje doba nema veze s ljubavlju. Ona se dogodi ako se treba dogoditi, bilo gdje, bilo kad i u bilo koje godišnje doba. Uspjeh je imati djevojku kojoj niste zanimljivi jer ste poznati - rekao je svojedobno Andrej. 

Robert Anić/Pixsell | Autor: Robert Anić/Pixsell Foto: Robert Anić/Pixsell

Proteklih godinu dana, život mu je bio vrlo uzbudljiv. Osim što je dobio malenu Nicole, na poslovnom planu je također bilo uspjeha. Glumio je u seriji 'Čista ljubav', a utjelovio je i ulogu mađarskog nogometaša, koji je 1944. završio u logoru Kecskemet, Laszla Horvatha u filmu 'The Match' redatelja Jakova Sedlara (66). Zbog te je uloge Dojkić izgubio 15 kilograma pridržavajući se stroge prehrane i vježbanja. 

petra sanader | Autor: Petar Glebov/PIXSELL Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Andrej se proslavio u seriji 'Zabranjena ljubav', a nakon toga je radio na sve više glumačkih projekata, Na početku karijere obilježila ga je veza s glumicom Petrom Sanader, starijom kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera, koja je s njim studirala glumu. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Naši partneri pišu
Message