Obavijesti

Show

Komentari 5

Andrew Tate u Hrvatskoj je partijao na jahti dok ga je u Rumunjskoj čekala optužnica

Andrew Tate u Hrvatskoj je partijao na jahti dok ga je u Rumunjskoj čekala optužnica
5

Tate je krajem kolovoza ove godine viđen u Splitu, a jedna od njegovih prijateljica s kojom je uživao na luksuznoj jahti, na TikToku je objavila video u kojemu je prikazano kako se provode na našoj obali

VIDEO

Bivši profesionalni kickboksač i kontroverzni influencer Andrew Tate (35) uhićen je u Rumunjskoj pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje organizirane kriminalne skupine, a još prije par mjeseci je guštao na jahti u blizini Brača. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

andrew tate 00:56

Tate je krajem kolovoza ove godine viđen u Splitu, a jedna od njegovih prijateljica s kojom je uživao na luksuznoj jahti, na TikToku je objavila video u kojemu je prikazano kako se provode na našoj obali. 

Na početku videa se vidi kako su ga oduševljeno dočekali njegovi obožavatelji, koji su uglavnom tinejdžerskog uzrasta. Tate je veoma popularan među mlađom populacijom, koja je činila većinu njegovih pratitelja na društvenim mrežama prije nego mu je zabranjen pristup zbog kontroverznih šovinističkih izjava.

Na videu koji više nije dostupan, prikazuje kako njegovo društvo, koje se sastoji najviše od žena, uživa na jahti u hladnom šampanjcu i izvrsnoj hrani. Kad se nije zabavljao na jahti s prijateljicama, Tate je uživao u prirodnim ljepotama Hrvatske. Andrew je s društvom krstario Jadranom i neko duže vrijeme je bio usidren na jednoj od uvala u Milni na otoku Braču. 

Podsjetimo, u travnju je rumunjska policija napravila pretres njegove kuće u sklopu istrage o trgovini ljudima, za što je bio osumnjičen da je upleten. U pretresu nije pronađeno ništa sumnjivo. A sada je osim Tatea, u akciji uhićen i njegov brat Tristan, kao i dvoje rumunjskih državljana.

Do uhićenja je došlo usred online svađe kontroverznog britanskog influencera i klimatske aktivistkinje Grete Thunberg i mnogi smatraju kako je to 'kumovalo' privođenju. Ukratko, Tate je pitao Gretu da mu javi gdje joj može poslati specifikacije svojih 30-ak automobila i koliko goriva troše, ona mu je, u principu, poručila kako ima mali penis i neka 'nađe život', pa je uslijedilo novo njegovo 'obraćanje'...

U snimci objavljenoj na Twitteru Tate u crvenom kućnom ogrtaču drži jedan od svojih monologa kojima inspirira 10-godišnjake te su na stolu vidljive kutije s pizzom poznatog rumunjskog lanca brze hrane.

Istražuju ga zbog silovanja i trgovine ljudima, a Tate tvrdi: Matrix je poslao svoje agente...
Istražuju ga zbog silovanja i trgovine ljudima, a Tate tvrdi:  Matrix je poslao svoje agente...

- Rumunjskim vlastima je trebao dokaz da se nalazi u državi i dobili su ga s kutije pizze - napisala je na društvenim mrežama odvjetnica za ljudska prava Alejandra Caraballo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić