Obavijesti

Show

Komentari 13

Andrija Kovačević: Od dječje gitare sve do dueta s Tonyjem

Andrija Kovačević: Od dječje gitare sve do dueta s Tonyjem
3

MENTOR I KOLEGA Andriji Kovačeviću poslije ispadanja iz 'Voicea' ostvario se dječački san. Tony Cetinski želi pjevati s njim i već su razgovarali o suradnji

VIDEO

Zbližili smo se na probama i bilo mu je žao što me morao izbaciti. Dirnulo me kad me nazvao mlađim bratom, a kad je rekao da želi pjevati sa mnom, nisam mogao suspregnuti emocije, kaže Andrija Kovačević (25). 

Zagrepčanin, koji 14 godina svira saksofon i apsolvent je na Muzičkoj akademiji, poslije izgubljenog dvoboja u showu “Voice” s mentorom Tonyjem Cetinskim (45) razgovarao je o budućoj suradnji.

- I prije sam maštao o duetu s Tonyjem. Mislim da nam se glasovi dobro stapaju i sretan sam što bi mi se san mogao uskoro ostvariti - kaže Andrija.

Stariji i mlađi brat također pjevaju i sviraju, a ljubav prema glazbi svi su naslijedili od oca Darka, zubnog tehničara i studenta teologije, koji svira trubu i kontrabas te je osnivač gospel ansambla Agape, ali i od mame Roberte, glazbenice koja je u nastavi mentorica djeci s posebnim potrebama.

- Gospel nam je u krvi, a bez obitelji ne bih bio tu gdje jesam - kaže Andrija.

Iako je tek na početku velike karijere, kao član zbora Agape već je surađivao sa sestrama Husar, Borisom Novkovićem, Akijem Rahimovskim i maestrom Zdravkom Šljivcem.

- U budućnosti se vidim kao svestrani glazbenik, a volio bih se probiti i kao skladatelj te jazz saksofonist. Na tome još moram raditi - zaključio je talentirani Zagrepčanin.

U prvom dvoboju ispao je i Ante Brzić (33). Skiper iz Svetog Filipa i Jakova kaže kako nije razočaran jer sad ima više gaža, ali i vremena za obitelj. Sa suprugom Anom (34), koju je upoznao u zboru i koja ga je prijavila u show, ima kćer Tonku (8) i sina Filipa (4), a dok je u Zagrebu snimao “Voice”, dobio je jednomjesečnu Luciju.

Zbog Došlića se prijavila, a sad će navijati za njega

Nastavljam s gažama s big bandom i klapom. Zadovoljna sam načinom na koji sam se prilagodila muškoj pjesmi u dvoboju i nadam se da će mi show otvoriti nova vrata u svijetu glazbe, kaže Romana Lalić Pejković (34) iz Tučepa. Profesorica engleskog i majka 9-godišnje Lucije u nastavku “Voicea” navijat će za prijatelja Darija Došlića (33) iz tima Ivana Dečaka (35), koji ju je i nagovorio da se prijavi.

'Bio sam majstor u stvaranju buke'

Andriji je kao klincu najveća specijalnost bila stvaranje buke.

- Nekad je to bilo sviranje na plastičnoj gitari, nekad pjevanje, a nekad lupanje u lonce. To su mi bili improvizirani bubnjevi - smije se saksofonist.

Melanija nije razočarana što je ispala

Nisam razočarana što sam ispala, jako sam ponosna sto sam ovako daleko dogurala i dokazala sebi i drugima da mogu dati puno. Jako sam zadovoljna i komentarima i porukama koje dobivam. Sve to mi govori da sam na dobrome putu i da je ovaj show za mene ipak pobjeda, bez obzira na ispadanje, rekla nam je Melanija Purić (28) koja je također ispala iz showa. 

- Ovaj show svakako je pomogao da me šira publika barem malo upozna, no rad na daljnjoj karijeri najviše ovisi o meni samoj. Ovim putem najavljujem svoj singl koji će izaći na jesen, nakon što ugovor s The Voiceom istekne - dodala je Melanija. 

- Naravno da bih pjevala u Jacquesovom bandu ili bih snimila duet s Indirom. Jako sam počašćena što je moj nastup izvukao tako divne ponude iz njihovih usta. Nadam se da će se nešto od toga i obistiniti - kaže.  

- Pjevati u duelu s Danielom je bilo predivno. Između nas su frcale iskre u glazbenom smislu, zaista je bila divna energija i kemija među nama, vokali su nam se izvrsno prirodno poklopili. Daniel i ja znamo se već nekoliko godina, sudjelovali smo zajedno i u nekim projektima i baš iz svih tih razloga naš zajednički nastup bio s jedne strane pod velikim pritiskom zbog činjenice da jedan od nas ispada, a s druge strane pun pozitivne energije. Jako sam zadovoljna našim nastupom jer smo prenijeli prijateljstvo i ljubav na pjesmu - završava Melanija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci