Obavijesti

Show

Komentari 40

Anezi: Vidim se u vjenčanici ako mi se desi onaj 'savršeni'

Anezi: Vidim se u vjenčanici ako mi se desi onaj 'savršeni'
6

Osim pjevačke karijere, Anezi priželjkuje da će se uskoro naći u ulozi mladenke. Možda će upravo za nju biti model i trenutačno najpopularniji neženja na našim prostorima Goran Jurenec...

VIDEO

Nositi reviju nije uobičajeno iskustvo za mene, pa je bilo uzbudljivo i pod oprezom da se ne prospem po pisti. Pjevati je bilo standardno ugodno, a i fora je bilo kretati se između modela tijekom nastupa, rekla nam je Alena Nezirović Anezi (32).

Bivša kandidatkinja “Big Brothera” pjevala je na zatvaranju sajma vjenčanja u Opatiji svoj singl “Srce nema raspored”, koji je za nju napisao Boris Đurđević. Za tu priliku pjevačica je u jednom trenutku odjenula vjenčanicu i tako na jedan dan postala mladenka. Za takvu životnu ulogu je, kaže, spremna te joj se jako raduje.

- Svakako se vidim u vjenčanici ako se desi nešto blizu savršenog za mene, ali to će biti veliki izazov - kaže Anezi.

Iako trenutačno nije zaljubljena, nada se kako će joj se uskoro “dogoditi” prava osoba s kojom će provesti ostatak života. Možda će upravo za nju biti model i trenutačno najpopularniji neženja na našim prostorima Goran Jurenec (38), koji je u novom showu utjelovio “Gospodina Savršenog”.

Za njegovu naklonost borit će se i Anezi, koja se nada da će on postati njezina prava ljubav.

- Kao i u showu, tako i u životu uvijek krećem s analizom da vidim bi li taj netko bio za mene. Do sada je to uvijek završavalo mojim izlazom iz te priče nakon provedene analize. Ne vjerujem u bajke. Za mene je brak vrlo ozbiljna i zahtjevna priča koja može biti divna tek kad oboje ulože trud, jer ljubav zahtijeva odluku i brigu - objašnjava nam Anezi.

Ostanite u trendu čak i dok je vani bljuzga i led: Obundajte se u ovih 16 trendy outfita, pa Vam ni snijeg neće moći ništa!

Pripremite svoju kosu za zimu: Ovih 8 frizura savršeno je i za najgore vremenske prilike!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin