Obavijesti

Show

Komentari 29

Angelina i Brad u Zagrebu će uživati u biftecima i štruklama

Angelina i Brad u Zagrebu će uživati u biftecima i štruklama
9

Glumica će 17. veljače s Bradom Pittom doći u Zagreb na premijeru filma u Arena centar. Navodno će odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Regent Esplanade

VIDEO

Angelina Jolie (36) u redateljskom prvijencu 'U zemlji krvi i meda' bolje je prikazala ratno stanje na ovim prostorima nego većina naših redatelja. Upoznao sam je i mogu reći da je super žena, kaže Danilo Šerbedžija.

Glumica će u petak 17. veljače s partnerom Bradom Pittom (48) doći u Zagreb na premijeru filma u Cinestar Arena centru. Navodno će odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Regent Esplanade. Dočekat će je specijaliteti domaće kuhinje kao što su zagorske štrukle, fuži, biftek i salate koje glumica inače jede. Kako doznajemo od glumačke ekipe, Jolie je na setovima ručala sa svima te se nikad nije izdvajala ili imala prohtjeve.

- Ručala je s glumcima, ali nije jela velike porcije - kaže glumac Feđa Štukan.

U filmu holivudske zvijezde glumi silovatelja. Nahvalio je šeficu Jolie.

- Angelina je jako srdačna i draga. Nije stroga jer zna što radi, a i sama je glumica pa je dobro komunicirala s nama - rekao nam je Štukan.

Ističe da je zanimljiva i inteligentna.

- Ispitivala me o ratu i odnosima među državama bivše Jugoslavije. Pričali smo o svemu pa tako i o pilotiranju te padobranstvu jer nam je to zajednička strast - zaključio je Štukan.

Ljubavna drama u ratnom okruženju

U središtu radnje je ljubavna priča između srpskog vojnika Danijela, kojega glumi Goran Kostić, i Bošnjakinje Ajle, koju glumi Zana Marjanović. U ratu on postane čuvar logora u kojem je zatočena Ajla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...