Show

Komentari 7

Angelina Jolie bjesni na Brada: Dogovor oko djece im propada?

Angelina Jolie bjesni na Brada: Dogovor oko djece im propada?

Navodno se žestoko prepiru oko raspodjele vremena s njihovom djecom. Brad želi podijeljeno skrbništvo nad djecom, odnosno 50/50, a Angelina ne pristaje na te uvjete...

Angelina Jolie (45) i Brad Pitt (56) ponovno pune medijske stupce, i to ne iz dobrih razloga. Us Weekly piše kako su bivši supružnici prekinuli obiteljsku terapiju uoči suđenja za skrbništvo nad djecom, koje je zakazano za sljedeći mjesec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Navodno se žestoko prepiru oko raspodjele vremena s Paxom (16), Zaharom (15), Shiloh (14) te blizancima Knoxom i Vivienne (12).

Najstarijem sinu Maddoxu (19) dopušteno je da sam rasporedi koliko vremena će provoditi s roditeljima, a on, šuška se, ne želi imati nikakav kontakt s ocem.

- Brad želi podijeljeno skrbništvo nad djecom, odnosno 50/50, a Angelina ne pristaje na te uvjete. Ona odbija razgovarati o sporazumu oko skrbništva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Angeles. Naime, mlađa djeca ondje pohađaju školu, čemu se Jolie oduvijek protivila - rekao je izvor.

Ono što je dodatno zakompliciralo cijelu situaciju je nova Bradova veza. Holivudski zavodnik navodno ljubi manekenku Nicole Poturalski (27) s kojom se sastao u Parizu krajem kolovoza, a zatim su otputovali na sam jug zemlje, pišu strani mediji.

Nekoliko dana proveli su u dvorcu u Provansi, koji glumac još uvijek tehnički dijeli s bivšom suprugom. Da bi stvar bila zanimljivija, Pitt je to napravio baš u vrijeme kada bi njemu i Angelini bila šesta godišnjica braka, koji su ozakonili upravo u istom dvorcu.

Inače, mnogima je u oči upala i sličnost između Angeline i Pittove nove djevojke, a pogrdno je nazivaju 'mlađom kopijom' slavne glumice.

Najčitaniji članci