Obavijesti

Show

Komentari 39

Angie i Brad tjednima se ne kupaju, Jen po kući šeće gola

Angie i Brad tjednima se ne kupaju, Jen po kući šeće gola
28

Dok koračaju crvenim tepihom odišu elegancijom, ali kada se svjetla ugase i vrate se kući i zvijezde su samo ljudi. Nitko to bolje ne zna od ljudi koji rade za njih...

VIDEO

Holivudski par poprilično je neuredan. Bar ako je suditi prema onome što je njihovo osoblje iznijelo u javnost. Kutije od pizza i namirnica ostavljaju gdje god stignu, a njihova djeca zidove uništavaju pastom za zube i kredama. Angelina Jolie (40) i Brad Pitt (51) ponekad se tjednima ni ne tuširaju. 

Pixsell

Iako zarađuju milijunske iznose, sestre Kardashian velike su obožavateljice besplatnih stvari koje dobivaju na raznim eventima. Ponekad ne skrivaju da su došle samo po svoju vrećicu. 

Instagram

Dok su još bili u braku Kourtney Kardashian (36)  Scottu Disicku (32) davala je zlatne naljepnice svaki put kada bi završio neki kućanski posao. Kada bi ih skupio 10 za nagradu su se seksali.

PA/Pixsell

Christina Aguilera (34) voljela se oblačiti u kostime spremačice i medicinske sestre za svog bivšeg Jordana Bratmana, a kad je 'predstava' bila gotova ostavila bi ih na podu da ih za njom pokupe prave spremačice. 

Reuters/Pixsell

Ryan Gosling (34) voli piškiti sjedećki i stepenicama se penjati na sve četiri. Osoblje koje je radilo za njega kaže da glumac voli i spavati s glavom u podnožju kreveta, a barem dva puta mjesečno ide i na depilaciju prsa jer voli da su glatka.

Pixsell

Jessica Simpson (35) izluđuje svoje osoblje ostavljajući svoje ekstenzije i umjetne trepavice po cijeloj kući. 

- Izgleda kao da se životinja linjala posvuda - rekao je izvor. 

PA/Pixsell

Iako je teško zamisliti da bi se netko bunio zbog toga, Jennifer Aniston (46) šokira svoje osoblje jer po kući često hoda samo u gaćicama i grudnjaku, a prema riječima izvora voli seksi donje rublje i često ga naručuje preko interneta. Osim toga ona i Justin Theroux (44) su navodno iskušavali poze iz '50 nijansi sive' kako bi pokušali začeti dijete.

PA/Pixsell

Sandra Bullock (51) je paranoična da će joj netko gledati kroz prozore u kuću pa je naredila svima koji rade za nju da zavjese uvijek budu navučene i po danu i po noći.

PA/Pixsell

George Clooney (54) boji se da mu osoblje ne krade skupocjeni alkohol pa boce označava markerom kako bi bio siguran da netko nije potegnuo iz nje. Glumca su nazvali i 'prljavom svinjom' koja podriguje i prdi pred svojim zaposlenicima po kući.

DPA/Pixsell

I Mariah Carey (45) voli 'zaviriti u čašu', a čaše s alkoholom ostavlja po cijeloj kući. Ponekad se toliko napije da joj moraju pomagati da se odjene i napravi frizuru. 

Instagram

Tom Cruise (53) navodno je toliko opsjednut kontrolom da je kuća koju je imao s Katie Holmes (36) funkcionirala kao hotel. Paru su stalno dolazili i odlazili prijatelji i obitelj, a Tom je pedantno brinuo o čistoći, posebno u svojoj privatnoj teretani gdje se ni Katie nije smjela koristiti njegovim spravama. 

PA/Pixsell

Tori Spelling (42) i Dean McDermott (48) imaju četvero djece, a to nije ni čudno s obzirom na to da je Dean nezasitan u seksu. Po kući hoda u boksericama, a kada se ne seksaju Dean Tori govori što bi joj sve radio.

PA/Pixsell

Britney Spears (33) u ladici noćnog ormarića držala je cijelu kolekciju seksualnih igračaka, ali to nije sve. Osoblje kaže da su ispod njezinog kreveta znali naći polupojedene hamburgere, krumpiriće i kekse. Kada dođe kući Britney sa sebe skine odjeću i samo je baci na pod. 

REUTERS/PIXSELL

Demi Moore (52) ne može se pogledati u ogledalo ako joj osvjetljenje nije savršeno, a savršenstvo je pronašla u jednom brandu žarulja koje uvijek kupuje i koje ima po cijeloj kući. Smatra da joj više laska prigušenija svjetlost. Osoblje kaže da je i počela skupljati zalihe tih žarulja iz straha da će se prestati proizvoditi. 

PA/Pixsell

Kirsten Stewart (25) je strastvena pušačica. Njezino osoblje kaže da 'puši k'o dimnjak' i da opuške ostavlja po cijeloj kući - u tušu, u teglama cvijeća, a jednom su opušak našli i u hladnjaku.

Pixsell

Nije tajna da Lindsay Lohan (29) voli tulumariti pa bi većinu dana spavala duže od podneva zbog mamurluka. Izvor kaže da je jednom prilikom morala zvati bravara jer je izgubila ključ od kovčega u kojem je držala seksualne igračke.

PA/Pixsell

Za Cindy Crawford (49) njezino osoblje nema ružnih riječi, štoviše svatko bi poželio raditi za nju. Kada je nakon snimanja kao poklon dobila Cadillac s kojim je pozirala poklonila ga je svojoj pomoćnici jer njoj nije trebao.

PA/Pixsell

Taylor Swift (25) voli mačke i ima ih nekoliko, odlično se brine o njima, a brine se i o mačkama iz susjedstva. Njezina domaćica mora ostavljati vodu i hranu ispred kuće kako bi se lutalice imale čime poslužiti. 

Instagram

Jim Carey (53) je živopisna ličnost baš poput likova koje glumi. Zaposlenici kažu da je jako teško raditi za njega jer ne znaju s kim imaju posla. U jednom trenutku je najljubazniji čovjek na svijetu, a u drugom se dere na tebe iz sveg glasa, rekao je jedan njegov zaposlenik.

Pixsell

Miley Cyrus voli životinje i ima nekoliko pasa, ali nije ih nimalo istrenirala. Izvor tvrdi da njezini psi obavljaju nuždu po kući, a nered mora čistiti spremačica. 

Twitter

Isti problem ima i glumica Kirstie Alley koja nered svojih kućnih ljubimaca naziva 'malim iznenađenjima'. 

PA/Pixsell

Žene koje rade za Brucea Springsteena moraju se pomiriti s tim da će im se legendarni pjevač upucavati, kaže izvor. Bruce ne može odoljeti i stalno se upucava svojim spremačicama i pomoćnicama. 

Reuters

Jennifer Lopez navodno nije baš poželjna poslodavka jer je škrta. Svojim zaposlenicima isplaćuje dvostruko manje nego što bi zaradili negdje drugdje. Izvori kažu kako J.Lo vjeruje da se svi moraju pomučiti kako bi uspjeli kao što je i ona.

Instagram

Martha Stewart voli cipele Cristiana Louboutina, ali ne sviđa joj se njihov karakterističan crveni đon pa osoblje mora bojati đonove njezinih cipela u crno.

Reuters/Pixsell

Johnny Depp voli glumiti čudne likove u ekscentričnim kostimima, a ljubav prema kostimiranju i paradiranju prakticira i kod kuće. Izvori tvrde da se voli oblačiti u kostime i paradirati po kući, a bivšu Vanessu Paradis nasmijavao je oblačeći njezine cipele i haljine.

Pixsell

Dadilja koja je čuvala Madonninu djecu ispričala je kako je morala biti dostupna 24 sata dnevno, a svi u kući morali su biti na makrobiotičkoj dijeti. U kući pop kraljice nema ni televizora, a izvori tvrde kako joj pomoćnica svake noći mora barem šest puta donositi vodu. Kao i J.Lo Madonna je, kažu, škrta i plaća dvostruko manje od ostalih.

PA/Pixsell

Reese Witherspoon zato je idealna poslodavka. Izvori kažu kako uopće nije zahtjevna i da je velikodušna. Po prirodi je uredna pa nema previše posla po kući za osoblje, a često im poklanja i dizajnersku odjeću koju nema namjeru nositi. 

REUTERS/PIXSELL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor