Obavijesti

Show

Komentari 110

Anita poslužila veganski kulen i tofu: 'Imao je okus spužve...'

Anita poslužila veganski kulen i tofu: 'Imao je okus spužve...'
6

Anita je svojom veganskom večerom zaradila ukupno 30 bodova. Čini se kako je ostale natjecateljice odbio neobičan okus Anitinih namirnica...

VIDEO

Veganski kulen, tofu i sejtan bile su glavne namirnice Anitine večere za koju se posebno potrudila kako bi svojim gošćama, ali i gledateljima pred malim ekranima, pokazala da je veganska prehrana raznolika i ukusna. Za tu je priliku Anita čak pripremila i veganski aperitiv te vegansku dekoraciju! Umjesto cvijeća, na stolu je bilo mrkve, brokule, blitve i papričica te fotografije sretnih životinja. Gostima je bila malo neobična njezina dekoracija, ali su Anitu pohvalili za trud i kreativnost.

Zatim je stiglo vrijeme za predjelo originalnog naziva – Trava, što su zapravo bili popečci od krumpira i vege kulena posluženi s raznim umacima. Za glavno jelo Anita je poslužila Koru drveta – veganske šnicle od tofua i sejtana s vege kulenom.

- Okus mi nije bio ni približno kao meso, više kao okus spužve - komentirala je kroz smijeh Tajana veganske šnicle, no svi su pohvalili trud kuharice i priznali kako su njezine delicije dobro pripremljene. Za desert bilo je posluženo – Kamenje, točnije muffin od kaka s domaćim sladoledom, čime ih je Anita potpuno osvojila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam zagrizla muffin osjetila sam rapsodiju kakaa - pohvalila je Tajana vege desert koji se dopao čak i teti Ljubici.

- Desert mi se stvarno svidio i mogla bih ga inače napraviti.

Anitina večera završila je pjesmom “Zeko i potočić”, a onda je uslijedilo ocjenjivanje. Sara je Aniti dala ocjenu 9 jer joj je sve bilo odlično, osim malo neobičnog glavnog jela, Lea joj je dala ocjenu 8 jer su se previše osjetile prezle u glavnom jelu. Ljubica je Anitinu večeru ocijenila sa sedmicom, dok joj je Tajana dala ocjenu 6. Tako je Anita ukupno zaradila 30 bodova, što nije dovoljno za tjednu pobjedu jer je na prvom mjestu i dalje Ljubica sa 37 bodova.

- Svaka čast svemu, ali to su za mene novi i neobični okusi i treba mi malo vremena da se priviknem na njih - izjavila je Tajana koja sutra kuha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje