Show

Komentari 58

ANKETA Cijela dvorana pljeskala u ritmu Konstraktine 'In corpore sano', sviđa li vam se nastup?

ANKETA Cijela dvorana  pljeskala u ritmu Konstraktine 'In corpore sano', sviđa li vam se nastup?

Mnogi vjeruju da bi ova osebujna srpska umjetnica večeras mogla proći u finale, isto to pokazuju i kladionice na kojima se svaki dan penje, a sada drži visoko šesto mjesto

Srpska predstavnica na Eurosongu, pjevačica Konstrakta (43), nastupila je treća po redu u drugoj polufinalnoj večeri. Pjevala je na srpskom i latinskom jeziku. Ostala je dosljedna sebi, kako je nastupala u Srbiji, tako nastoji osvojiti i publiku na Eurosongu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nastup je započela svojim prepoznatljivim pranjem ruku, dok je oko nje stajao zbor s ručnicima oko vrata. Cijela dvorana pljeskala je u ritmu njezine pjesme 'In corpore sano'.

Svoj nastup nije mnogo mijenjala u odnosu na onaj na Beoviziji.  Rasvjeta i efekti ipak su bili nešto raskošniji, te su pozornicu ukrašavali vizuali Konstraktine prepoznatljive koreografije ruku.

- Hvala dragi ljudi - rekla je na kraju.

Gledatelji Eurosonga je možda nisu razumjeli tijekom nastupa, ali su je zato prepoznali, osim imena Meghan Markle, pjevačica je imala upečatljivi ritam pjesme i neobičan nastup.

Prema Eurovizijskim kladionicama, srpska predstavnica ima velike šanse proći u finale jer se nalazi na visokom šestom mjestu.

Njena pjesma 'In Corpore Sano', u kojoj se spominje i kosa vojvotkinje Meghan, mogla bi joj donijeti pobjedu pa bi se iduće godine Eurosong mogao održati u Beogradu.

GLASUTE U ANKETI: