Show

Komentari 9

ANKETA Jesu li Domenica i njen mentor Alan Walme zasluženo ispali iz 'Plesa sa zvijezdama'?

ANKETA Jesu li Domenica i njen mentor Alan Walme zasluženo ispali iz 'Plesa sa zvijezdama'?

U eliminacijama su se našli s Gabrielom i Markom, a gledatelji ispred malih ekrana dali su im najmanji broj glasova te su napustili show

U desetoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' ispali su Domenica Žuvela (29) i njezin mentor Alan Walme nakon što su se našli u eliminacijama sa Gabrielom Pilić i Markom Petrićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, nakon što je glasovanje završeno, odlukom gledatelja ispred malih ekrana Domenica i Alan ispali su iz popularnog showa.

- Ovo mi je bio najljepši životni period. Upoznala sam toliko predivnih ljudi koji se trude. Dobila sam velikog prijatelja, a ne samo mentora. Hvala vam svima - rekla je Domenica.

- Dobio sam prijateljicu za cijeli život. Hvala svima - poručio je kratko kroz suze Alan.

Prisjetimo se, plesni par u prvom dijelu emisije otplesao je cha cha.

- Od početka si ti za mene najveće iznenađenje. Nema odustajanje, jače stisni i iznenadi sama sebi - poručila je Franka Domenici.

- Ti si moje male janje, ali večeras ću biti tvoj vuk. Večeras kao da si se uplašila - rekao je Ciboci te nadodao da je Alan odličan mentor.

Ukupno su dobili 31 bod. 

U drugom dijelu emisije Domenica i Alan plesali su uz Domenicinog prijatelja, nogometaša Vilibalda Vucu. Otplesali su razigrani jive.

- Lijepo zaigrano od početka do kraja - rekao je Ciboci.

- Ovo je bio jako dobar nastup - poručio im je Igor.

Dobili su ukupno 34 boda.

Najčitaniji članci