Show

Komentari 42

ANKETA U finale 'Savršenog' su prošle Stankica i Karolina, koja djevojka zaslužuje pobjedu?

ANKETA U finale 'Savršenog' su prošle Stankica i Karolina, koja djevojka zaslužuje pobjedu?

Vilu 'Savršenog' napustila je ukupno 21 djevojka, a ostale su samo dvije - studentica Karolina koja živi u Italiji te stilistica i dizajnerica Stankica iz Banja Luke. Koju bi, po vama, Toni trebao odabrati u finalu showa?

Sinoć u showu 'Gospodin Savršeni', splitski profesor i znanstvenik Toni Šćulac (31) između pet polufinalistica morao odabrati dvije favoritkinje, a nakon razgovora s djevojkama odlučio se za Stankicu i Karolinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Josipa je u suzama napustila vilu još prije ceremonije ruža, a od ukupno 23 djevojke ostale su samo četiri – Amra, Danijela, Karolina i Stankica. A ruže su bile samo dvije...

Prvu je ružu dobila Stankica, a nakon dugo razmišljanja Toni je odabrao Karolinu za drugu finalisticu:

- Ne mogu pustiti Karolinu da ode, iako su mi druge pokazale jače emocije, ona je djevojka u koju sam se zaljubio!

Tako su Amra i Danijela napustile show korak do finala.

Podsjećamo, Karolina Ljiljak s obitelji se preselila u Italiju, gdje njezini roditelji vode restoran, a sada se sa 23 godine odlučila vratiti u Hrvatsku kako bi pronašla ljubav. Uz studiranje se bavi i modelingom, a u intervjuu za RTL otkrila je kako se lako zaljubljuje i da je za ljubav spremna napraviti sve.

Ostale djevojke u showu su je prozvale Tonijevom miljenicom jer ju je 'Savršeni' izveo na najviše spojeva nasamo. Iako su se jako zbližili, Karolina je odbila poljubiti se s Tonijem, iako je on to jako priželjkivao.

Stankica Stojanović (36) je dizajnerica, stilistica i novinarka iz Banje Luke. Studirala je novinarstvo, a na početku karijere radila kao modna urednica što ju je dovelo do današnjeg zanimanja i posla modne stilistice, dizajnerice i vlasnice brenda Stankica's Suits. Ambiciozna je, obožava svoj posao, a uz uspješnu karijeru, obitelj i ljubav najviše joj znače, ispričala je za RTL.

Jedina je djevojka koja je prespavala kod Tonija, a on je u više navrata rekao kako posjeduje sve kvalitete koje zamišlja kod svoje idealne djevojke.

POGLEDAJTE VIDEO: BEKVALAC ŽELI KONCERT U ARENI ZAGREB