Obavijesti

Show

Komentari 27

Ankica je pobijedila rak dojke: 'Pomogli su alternativni načini'

Ankica je pobijedila rak dojke: 'Pomogli su alternativni načini'
7

Pokušavam se hraniti zdravo, ali kolačima jednostavno ne mogu odoljeti, njih obožavam otkrila je glumica koja se prošlog proljeća, nakon 16 kemoterapija vratila na posao

VIDEO

Osjećam se odlično i zdravlje mi je sada dobro, rekla je glumica Ankica Dobrić (58) koja se nešto više od dvije godile borila s rakom dojke. Prošlog se proljeća, nakon 16 kemoterapija vratila na posao, a otkrila je da je pobornica alternativne medicine koja joj je pomogla u liječenju, piše Večernji list. 

- Kako sam, kao i većina ljudi, radila grešku i koristila sve i svašta, ne mogu reći što je baš dobro, a što je loše, ali sad sam se s vremenom fokusirala samo na određene stvari u koje vjerujem. Silan sam novac prije trošila na sve moguće pripravke, a onda sam to svela samo na njih nekoliko - rekla je glumica kazališta Gavella. 

Story

Kako kaže Ankica, koristila je uglavnom ayurvedske pripravke, odnosno prirodne preparate koji unaprijeđuju i čuvaju zdravlje, a sastoje od kombinacija raznih biljaka. Porijeklom su iz Indije, a pomažu u pročišćavanju i formiranju krvi te povećanju proteina metabolizma. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Koristim triphala guggulu, to je kura koju ću sada potrošiti te povremeno i graviolu. Uzimam i ulja koja su dobra, primjerice ulje konoplje. Pokušavam se hraniti zdravo, ali kolačima jednostavno ne mogu odoljeti, njih obožavam - ispričala je glumica. 

Triphala guggulu izbacuje toksine iz tijela, a graviola pomaže u čišćenju organizma i ubijanju malignih stanica. Uz ovo, Ankica koristi i slatki pelin, sodu bikarbonu s limunom te probiotike. Kako kaže, samo prirodnim pripravcima njeguje kožu koja joj je bila suha nakon kemoterapija. 

Osim Ankice, i Jelena Rozga (41) je koristila avurvedske pripravke u liječenju štitnjače. 

Zagreb: Poznati na reviji Ivice Skoke u sklopu 27. Bipa Fashion.hr-a

Glumici je u liječenju pomogao i iscjelitelj Zoran Bračika jer joj je tijelo bilo iscrpljeno nakon kemoterapija i nije mogla jesti. Kako kaže, nakon nekoliko odlazaka Bračiki vratila joj se i energija i apetit. 

Ankica je nedavno bila na reviji na Zagrebačkom velesajmu. Došla je podržati prijatelja Ivicu Skoku te je odjenula jednu od njegovih haljina u kojoj se, kako je sama rekla, osjećala kao princeza. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...