Obavijesti

Show

Komentari 35

Anna: Publika je bila na mojoj strani, moralni sam pobjednik

Anna: Publika je bila na mojoj strani, moralni sam pobjednik
7

Tajnica ruskih korijena otkrila je da je baka iz Rusije navijala za nju. S obitelji jedva čeka otići u svoj rodni kraj, a 'Farma' će joj zauvijek ostati u dobrom sjećanju

VIDEO

Dokazala sam sebi i drugima da mogu baš sve. Ovo mi je bilo iskustvo koje ću pamtiti do kraja života. U svemu sam uživala, od izrade maslaca, tkalačkog stana do radova u vrtu, kaže Anna Mišar (35), tajnica iz Zagreba.

Farmerica, koja je u četvrtoj sezoni showa bila druga, jedva je čekala izići iz izolacije i vidjeti obitelj.

- Bilo je suza. Plakali smo i djeca i ja. Nikad nismo bili ovoliko razdvojeni. Nadam se da su nam ova tri mjeseca bila prvi i posljednji put - izjavila je Anna, majka 15-godišnje Marcele i 11-godišnjeg Antonija. Za tajnicu iz Zagreba, koja s majčine strane ima ruske korijene, navijala je čitava ruska zajednica u Hrvatskoj. Čak su je zvali na zajedničku proslavu Nove godine. Obožavatelji joj se stalno javljaju, a 'Farma' se redovito gledala i u Rusiji.

Mišar je do 14. godine živjela u gradu Noriljsku u Sibiru. Otac joj je ondje došao raditi i zaljubio se u majku. Kad se preselila u Hrvatsku, Anna je živjela u kući bez kupaonice.

- Baka i dalje živi u Rusiji. Često nas posjećuje. Jeftinije nam je dovesti nju u Hrvatsku nego platiti avionske karte za cijelu obitelj do Noriljska. Nadam se da ćemo suprug, djeca i ja ipak uskoro otići u Rusiju - rekla je superfinalistica 'Farme'. 

Atraktivna plavuša, koja je prije sedam godina bila Miss fotogeničnosti na izboru za najljepšu gospođu Hrvatske, supruga je upoznala kad joj je bilo 17 godina. Anna se nada da će joj sudjelovanje u 'Farmi' otvoriti nove poslovne mogućnosti. Želja joj je pokrenuti posao u ugostiteljstvu.

- Nisam nimalo razočarana što nisam pobijedila u superfinalu. Kad smo Blaženka i ja završile dvoboj, shvatila sam da je publika cijelo vrijeme bila na mojoj strani i zbog toga sam se osjećala kao moralna pobjednica. To mi puno više znači od bilo kakvog novca - zaključila je Mišar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško