Obavijesti

Show

Komentari 29

Ante Gotovac: Marija želi razdvojiti Simonu i mene

Ante Gotovac: Marija želi razdvojiti Simonu i mene
5

Marija Štrajh za dualistu izabrala je Antu koji se nije iznenadio. On tvrdi kako se Marija bavi crnom magijom i da je u kući postavljena kao sjeme zla

VIDEO

Marija Štrajh koja je od strane farmera izabrana kao prva dualistica druge sezone reality showa Farma izabrala je drugog dualista, Antu Gotovca. Pročitala je nekoliko redaka iz Biblije pa je nastavila sa svojim propovijedima.
- Ja znam da ti misliš da ću tebe izabrati za dualistu, ali također znam da to što progovara iz tebe nisi ti. Ti si dobra duša i želim ti sve najbolje - obratila se Marija Gegi.
- Ante Gotovac će biti moj dualist -  izjavila je voditeljica koja zaključuje kako je to jedini način da osigura red i mir na farmi. Ante se nije pretjerano iznenadio već kaže kako je znao i da se  okladio s Gegom da će baš on postati suparnik Marije Štrajh.
- To što Marija čita Bibliju nema veze s mozgom. Žena nema veze s Biblijom niti s dragim Bogom. Bavi se crnom magijom. Napravila nam je najveće zlo jer želi razdvojiti Simonu i mene. Ona je postavljena kao sjeme zla u ovoj kući - zaključio je Ante.

SIMONICA SE RASPLAKALA ZBOG GABI
Nakon svađa i prepirki emocije su počele izlaziti na vidjelo. Simona se potužila da se svi samo na nju deru te da ništa ne smije jesti.
- Svi mi samo govore, nema dovoljno šećera, nemoj ovo, nemoj ono - jadala se Simonica. Osim nje, ni Sonja nije bila zadovoljna prigovorom Petre i Marine da je nešto trebala napraviti u kuhinji. No nakon nekoliko  čaša vina okupljeni oko stola su doživjeli eksploziju emocija. Gego je odlučio stati na kraj raznim trzavicama među farmerima. Počeo je svoj emotivni monolog u kojem je spominjao različite nedaće koje je prošao, između ostalog gubitak roditelja, bolest u obitelji i odsutnost djevojke koja je u Kanadi. Tada je rekao Simoni i Ivani da su premlade da se živciraju oko nečega što se događa ovdje.
- Kada ti kažeš meni 'Gabica', meni je srce ovoliko - u suzama je govorio Simoni. Ona je tada počela grcati u plaču, a njen primjer je slijedila i Marina. Bivšu seks-bombu Marinu je Gegin monolog također pogodio, a popila je i koju čašicu više. Rekla je da se napije od dvije čaše, a na Sonjino pitanje je li sad pijana, Marina je odgovorila potvrdno.

BOŠKARIN I DUKATI NA FARMI
Mentor Joža je zadovoljan poslovima farmera. Konstatirao je da je i gazdarica svoj dio posla odradila dobro. Farmeri su tako zaradili i prve dukate. Pošto su obavili svoje zadatke, Joža im je donio prve životinje na farmu, krave i istarskog boškarina. Farmeri su također morali izraditi predmete za trampu. Ljepša polovica bračnog para Gotovac za trampu je ponudila svoj grudnjak.
- Svjež grudnjak s farme - rekla je Simona te zaključila da će joj seljaci za to sigurno dati par čokolada. Simona se pohvalila svima da se ona i njen muž 'lijepo stiskaju'.
- Konačno - rekla je Marina, koja smatra da je već bilo i vrijeme da se vole. Ante je odgovorio da se njegova žena "raširi, a on je kao zmija po krevetu". Osim Simone, i ostali farmeri su napravili predmete. Gego je napravio pašture, za koje je tražio kvasac, Dino je napravio metlu, za koju je tražio 50 kilograma krumpira, a cure su više pažnje pridavale higijenskim potrepštinama. Tanja je zatražila regenerator, a Marina kremu za ruke. Pjer i Ante su se pobrinuli za zalihe alkohola. Ante je tražio vino i vodu, a Pjer je zatražio 4 litre rakije. Renman je tražio puricu i 20 litara mlijeka. Sudeći prema željama, farmeri će se dobro zabaviti u petak nakon dvoboja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti