Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Ante: 'Javio mi se čovjek koji zna gdje mi se nalazi sestra...'

Pamtim je još kao malu bebu, zadnje čega se sjećam je njezino krštenje. Još uvijek čuvam fotografije od tog dana, to mi je najdraža uspomena na sestru, kaže Ante koji čeka da vidi kako će se stvari dalje razvijati

Foto: Nova TV
31 komentara

Ante Dragojević (19) iz Grižana predstavio se u Supertalentu krajem rujna, a nedavno je na društvenim mrežama objavio da traži sestru od koje je razdvojen. Posljednji put vidjeli su se, kako kaže Ante, u domu za nezbrinutu djecu Maslina u Dubrovniku, a nakon što je njegova sestra posvojena, izgubili su svaki kontakt. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sada kada imaš 18 godina, nitko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu - napisao je Ante na društvenim mrežama. 

Antin status ganuo je mnoge koji su njegovu objavu dijelili putem društvenih mreža, a čini se da se potrazi nazire kraj. 

MICAO OBRVAMA U SUPERTALENTU Ante traži sestru: 'Bili smo u domu. Voli te braco, javi se...'

- Javio mi se jedan čovjek koji zna gdje mi je sestra. Sad čekam njegov odgovor da vidim kako će se stvari dalje razvijati - rekao je Ante za Večernji list.

Foto: Nova TV

Drago mu je što mu mnogi pomažu da pronađe sestru Ivanu.

- Pamtim je još kao malu bebu, zadnje čega se sjećam je njezino krštenje. Još uvijek čuvam fotografije od tog dana, to mi je najdraža uspomena na sestru - ispričao je.

Foto: Nova TV

Ante je bio u domu do svoje šeste godine i danas živi sa svojom novom obitelji. 

- Do njezine 18. godine nismo mogli stupiti u kontakt zbog zakonskih ograničenja, ali što ću? Bio sam strpljiv i sada je došlo vrijeme da ponovno budemo zajedno - kaže Ante. Uvjeren je da će pronaći i neće odustati.

- Kad nešto naumim, to onda tako mora i biti. Ne stajem dok je ne nađem - tvrdi. 

Naši partneri pišu
Message