Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
90 komentara

Antonia Dora Pleško preboljela Gibonnijevog sina i opet ljubi?

Sretna i sve ide onako kako bi trebalo biti i kad bude baš onako ozbiljnije reći ću. Lijepo mi je i sretna sam, rekla je Antonia. Zasad ne želi ništa otkrivati

Foto: Privatni album
90 komentara

Antonia Dora Pleško (20) proslavila se natjecanjem u 'Supertalentu', a nedavno je predstavila novu pjesmu 'Voli me kakvu me znaš' s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. 

Foto: Instagram

Nakon što je prekinula vezu s Gibonnijevim sinom Random Stipišićem u svibnju prošle godine, Antonia Dora otkrila je da ponovno ljubi, prenosi Dnevnik.hr.

- Sretna i sve ide onako kako bi trebalo biti i kad bude baš onako ozbiljnije reći ću. Lijepo mi je i sretna sam - rekla je Antonia.

Foto: Instagram

Ipak, Antonia zasad ne želi ništa otkrivati. 

- Ja sam trenutno u periodu života gdje sam jako sretna i zadovoljna. Neke privatne stvari želim zadržati za sebe, koliko je to moguće - otkrila je nedavno glazbenica. 

Foto: Instagram

Njezini obožavatelji osjećaju promjenu koju ona napominje. 

- Mogu reći da sam sazrela kroz zadnjih godinu dana i nemam više potrebu svima se svidjeti ili ispunjavati tuđa očekivanja. Treba mi samo dobra pjesma i emocija, a sada to imam i napokon sam sretna - rekla je Pleško.

Foto: Instagram

Dok je krajem prošle godine bila prepoznatljiva po dugačkim pletenicama, izmijenila je imidž pa sad nosi kratku, ravnu kosu. 

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Naši partneri pišu
Message