Obavijesti

Show

Komentari 114

Apsolutno romantično: Sevki je njezina svadba komedija...

Apsolutno romantično: Sevki je njezina svadba komedija...
5

MOJE SRPSKO VJENČANJE: Pozivnicu za svadbu je osmislio slovenski redatelj Tomaž Pandur, koji joj je radio i turneju “Dobrodošao u klub” prije dvije godine

VIDEO

Uz pozivnicu koja izgleda kao plakat za film, Severinini i Igorovi uzvanici dobili su i “kino ulaznice” s označenim imenom i brojem stola.

Pozivnicu je osmislio slovenski redatelj Tomaž Pandur, koji joj je radio i turneju “Dobrodošao u klub” prije dvije godine. On je i redatelj svadbenog slavlja koje je opisano kao “komedija s pljeskavicama, kajmakom i lukom”.

Zamijenili su uloge

Na plakatu piše da su u glavnim ulogama Severina (43) i Igor Kojić (28) te sažetak zapleta: “Mislila je da je potres, a on da vidi fatamorganu. Nije bilo ni jedno ni drugo. Bila je to ljubav!”. Svoj film su nazvali romantičnom komedijom “Moje srpsko venčanje”, aludirajući na kinohit “Moje grčko vjenčanje”. U originalnom filmu mladoženja je Amerikanac koji se zaljubljuje u Grkinju te svoju vezu okrunjuju tradicionalnim grčkim vjenčanjem u njezinoj domovini. Razlike u mentalitetima uštogljenih mladoženjinih roditelja, pripadnika američke visoke klase i mladenkine prostodušne narodske obitelji temelj je komedije. Za razliku od originala, u Severininu filmu uloge su zamijenjene. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Splićanka će u Beogradu 22. studenoga u hotelu Crown Plaza proslaviti vjenčanje s nogometnim menadžerom Igorom. Njegov je otac folk pjevač Dragan Kojić Keba.

Instagram

Ništa bez romskih truba

Stoga su i brojni uzvanici zvijezde tamošnje folk scene, a očekuje se da će mnogi mladencima i zapjevati. Raskošne svadbe ondje su nezamislive bez romskog orkestra pa su na plakatu najavili da glazbu izvode Dragačevski trubači. No Severinini će se sigurno bolje uklopiti u tamošnje običaje nego što je to uspjelo mladoženjinoj obitelji u originalnom filmu. Amerikanci su se šokirali kad su Grci uz sirtaki počeli razbijati tanjure bacajući ih na pod. Naša pjevačica, doduše, ne uništava tanjure, ali nema ništa protiv razbijanja čaša.

Brdo skršenih čaša

Na prošlogodišnjem vjenčanju Tonyja i Dubravke Cetinski bila je toliko dobro raspoložena da je za njom ostalo “brdo” staklenih krhotina. Mladenci uzvanike pozivaju na “pesmu, ples i preteranu konzumaciju hrane i pića, a dobrodošle su i psovke iz dragosti”. Na početku večeri prikazat će snimku njihova intimnog crkvenog vjenčanja u istarskim Balama 25. rujna.

Beogradska svadba stoljeća, kako je nazivaju srpski mediji, stajat će 52.000 eura.

Grgur Žučko/PIXSELL

Od folk pjevačice Nade Topčagić žele ajvar na dar

Ja sam poznata po zimnicama koje radim pa mi je Igorova majka Olja, koja me i pozvala na svadbu, rekla: ‘Eto, možeš pokloniti i ajvar’, kaže folk zvijezda Nada Topčagić. Pjevačica ističe da je ljubav između Seve i “maloga Kebe” prava.

- Iz njihova primjera se vidi da nije sve u novcu. Milan Popović je milijarder pa im nije uspjelo. Za razliku od njega, Igor baš i nema para - kaže Nada. Dodaje da se Severina “debelo zaljubila”. Folkerica ne primjećuje da je mladenka 15 godina starija od Igora, za kojega kaže da će prije ostariti od Severine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'