Show

Komentari 2

Arnold Schwarzenegger bio na operaciji srca: 'Fantastično sam'

Arnold Schwarzenegger bio na operaciji srca: 'Fantastično sam'

Imam novi aortni zalistak uz moj novi pIućni zalistak od prošle operacije, rekao je glumac te objavio fotografiju iz bolničkog kreveta u klinici u Clevelandu i zahvalio je bolničkom osoblju

Zvijezda akcijskih filmova Arnold Schwarzenegger (73) izjavio je da je bio podvrgnut operaciji srca, ali da se osjeća fantastično.

POGLEDAJTE VIDEO: Arnold Schwarzenegger i njegov magarac Lulu

- Imam novi aortni zalistak uz moj novi pIućni zalistak od prošle operacije. Osjećam se fantastično i već šećem ulicama Clevelanda - objavio je u petak na društvenim mrežama glumac i bivši kalifornijski guverner.

Schwarzenegger je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta u klinici u Clevelandu i zahvalio je bolničkom osoblju. Glumac, koji je rođen sa srčanom manom, bio je podvrgnut hitnoj operaciji na otvorenom srcu 2018. kada mu je zamijenjen plućni zalistak.

Schwarzenegger se proslavio 80-ih godina ulogama u akcijskim filmovima kao što su 'Terminator' i 'Conan barbarin' te u komedijama. Godine 2003. bio je izabran za guvernera Kalifornije. Po završetku mandata 2011. vratio se filmovima, pojavivši se u 'Plaćenicima 2' i nastavku 'Terminatora'.

Najčitaniji članci