Show

Komentari 22

Ashley Graham pozirala je gola nakon poroda, pokazala strije

Ashley Graham pozirala je gola nakon poroda, pokazala strije

Manekenka je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama. Stalno je isticala koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela

Plus size manekenka Ashley Graham (32) redovito s obožavateljima dijeli fotografije tijela kako bi pokazala nesavršenosti i ohrabrila druge. S redateljem Justinom Ervinom (30) prije mjesec dana dobila je sina Isaaca pa je sada pokazala kako izgleda nakon poroda.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ista ja. Nekoliko novih priča - napisala je u opis fotografije na kojoj joj se vide strije.

Njezini pratitelji pohvalili su njezinu hrabrost u komentarima.

'Predivna si', 'Inspiracija si za sve žene', 'Odmah se osjećam bolje' - neki su od komentara.

Graham je tijekom cijele trudnoće ponosno objavljivala izazovne fotografije na društvenim mrežama, poput onih u donjem rublju ili pak kupaćem kostimu. Stalno je isticala koliko je važna ljubav prema sebi i prihvaćanju svoga tijela.

Sredinom kolovoza, na devetu godišnjicu braka, objavila je sretnu vijest da je trudna.

- Prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu. Danas se osjećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo proslaviti proširenje obitelji. Sretna godišnjica. Život će nam postati još ljepši - napisala je Ashley prije nekoliko mjeseci u opis snimke na kojoj joj se nazire trudnički trbuh.

U trudnoći je dobila 22 kilograma, međutim, Ashley to nije doticalo.

- Nikada se nisam osjećala bolje i toliko sam zahvalna što su mi tijelo i moj sin omogućili da budem toliko pokretna i fleksibilna, koliko sam bila do sada - izjavila je tada.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Najčitaniji članci