Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
180 komentara

Atraktivna kći Ene Begović već godinu dana druži se s Franom

Osim fotografijama s Franom, koje objavljuje od 2017., Lana ponosno pokazuje i jednu s majkom, koja je kao bebu drži u naručju. Slika je to nastala u Josipovoj kući na Braču

Foto: 24sata/24sata
180 komentara

Bliski prijatelji pokojne dive Ene Begović godinama su njezinu kćer Lanu (18) nazivali majčinom preslikom i njezine osobine uspoređivali s Eninima.

Budući da je Lana Radeljak tek proljetos napunila 18 godina, uglavnom se držala podalje od znatiželjnih pogleda javnosti. Uglavnom je bila s obitelji. Dolazila bi na promocije ili razne projekcije mami u čast i nikad nije davala izjave. Lana je izrasla u zanosnu brinetu i sad se ipak malo odvažila te umjesto s ocem prošetala centrom gradom držeći pod ruku markantnog mladića Frana Ivkovića.

Foto: 24sata/24sata

Plaha Lana pohvalila se najužem krugu prijatelja zajedničkim kadrovima s Franom, zbog čega je svi naveliko ispituju znači li to da se i njezin ljubavni status promijenio u zauzetu djevojku. Odjevena po zadnjim trendovima, ali ipak odana klasici, nježno se privila uz Frana i prošetala Zagrebom.

Foto: 24sata/24sata

Nije marila za znatiželjne poglede. Osim fotografijama s Franom, koje objavljuje od 2017., Lana ponosno pokazuje i jednu s majkom, koja je kao bebu drži u naručju. Slika je to nastala u Josipovoj kući na Braču. Uspomenu na predivnu majku Lani su njegovali otac, baka i teta Mia, također hrvatska glumica. 

Foto: 24sata/24sata

- Prije 18 godina primila sam u naručje ovo dragocjeno čudo - našu Lanu. Prekrasnu, divnu, mirišljavu, maznu, i kako onda, tako i danas, zauvijek povezane, ljubavlju iznad ljubavi - rekla je zaljubljena teta Mia.

Prekrasna Lana neodoljivo podsjeća na pokojnu mamu koja je poginula 15. kolovoza 2000., kad je njezina kći imala samo mjesec i pol. 

Foto: 24sata/24sata

Obitelj i Enini prijatelji nerijetko su joj govorili kako je Ena u njezinim godinama bila samozatajna i plaha djevojka koja je u Zagreb stigla s velikim snovima. Prvo je upisala studij prava, no kad bi prošla ispred Kavkaza, graciozna, s dugom plavom kosom i predivnim osmijehom, za njom su se svi okretali. Vrlo brzo je Ena upisala Akademiju dramskih umjetnosti na kojoj je diplomirala 1983. U hrvatskoj je kinematografiji znana kao jedna od najljepših glumica koju su krasile senzualnost i velika karizma.

Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

Mislila je da će njezina karijera biti film, no u potpunosti se posvetila kazalištu. Bila je omiljena u svakom društvu, ali i nesigurna. Voljela se smijati i zabavljati, pa je nerijetko nasmijavala i prijatelje. No kad bi počela osjećati nelagodu, jednostavno bi ustala iz društva i osamila se. Tako se ponašala i kao djevojčica. Prijatelji iz djetinjstva Enu pamte kao veselu i živu djevojčicu koja je dugu plavu kosu plela u pletenice i uvijek nosila hlače. Uživala je u samoći i čitanju knjiga.

Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu 'Incident':

Naši partneri pišu
Message