Obavijesti

Show

Komentari 12

Audrey Hepburn je bila pojam ljepote, ali sebi je bila ružna

Audrey Hepburn je bila pojam ljepote, ali sebi je bila ružna
1

Iako upravo legendarna glumica Audrey Hepburn slovi kao pojam ljepote i savršenih proporcija, stvarnost u njenoj glavi izgledala je sasvim drugačije...

VIDEO

Holivudska ikona Audrey Hepburn rođena je u Bruxellesu, 4. svibnja 1929.. Počela je kao balerina, a završila kao jedna od najpopularnijih glumica svih vremena koju većina pamti po filmovima kao što su 'Doručak kod Tiffanyja', 'Praznik u Rimu' i 'Sabrina'.

Prava slika o jednoj od najvećih i najljepših svjetskih glumica šokirala je mnoge, osobito ako uzmemo u obzir da upravo Audrey Hepburn slovi kao pojam ljepote i savršenih proporcija. No, stvarnost u njenoj glavi bila je izgleda drugačija.

U novoj knjizi naziva 'Audrey u Rimu' njen sin otkrio je javnosti pravu istinu o svojoj popularnoj majci, a osim krajnje intimnih stvari koje su u njoj pronašle svoje mjesto, knjiga obuhvaća i 200 privatnih fotografija, od kojih većina još nikad nije viđena.

Najmlađi sin glumačke ikone 20. stoljeća, Luca Dotti (44) navodi kako je poznata glumica smatrala da je ‘miks raznih defekta’.

- Bila je uvjerena da ima veliki nos i stopala, da je premršava te da nema grudi. Kada bi se gledala u ogledalo znala bi reći: ‘Ja zaista ne razumijem zašto me ljudi smatraju lijepom' - tvrdi njen najmlađi sin, iz drugog braka s talijanskim psihijatrom Andreom Dottijem, koji je svoju majku uvijek smatrao savršenom.

- Čak i kada je uhvaćena negdje u prolazu od strane brojnih paparazza uvijek je izgledala prelijepo - tvrdi Luca.

 - Ona se nikad nije skrivala od javnosti, uvijek je bila na ulici, među ljudima i svi su je poznavali. Bila je dobri duh grada, i baš zato je većina fotografija s njom koje možete vidjeti snimljena na ulici - kaže sin.

- Baš kao i većina žena, imala je oko 30 do 40 naočala. One su bile odličan način da se maskira - rekao je Luca o njenom zaštitnom znaku, velikim sunčanim naočalama i šalu.

Audrey se udavala dva puta -  za američkog glumca Mela Ferrera i talijanskog liječnika Andreu Dottia. S Ferrerom je dobila sina Seana (1960.), a s Dottijem sina Lucu (1970.). Preminula je 1993. sa 63. godine, no kada je riječ o starenju nije ga se nimalo bojala, naprotiv, obožavala ga je.

- Zapravo je bila jako sretna što se starenja tiče. To je za nju značilo više vremena za sebe i za svoju obitelj, daleko od sjaja Hollywooda i gužve rekao je Luca kojem je najviše žao što nikad nije upoznala svoje unuke koje bi sigurno obožavala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju