Obavijesti

Show

Komentari 276

Ava je na faksu osam godina, i ne predaje se, ne želi odustati

Ava je na faksu osam godina, i ne predaje se, ne želi odustati
4

UPORNA UČENICA Studira latinski i talijanski jezik, a za svoje estradne kolege kaže da nemaju završen ni dječji vrtić. Starleta demantira da je ponavljala godinu

VIDEO

Iako joj je prosjek ocjena, kako je pokazala u studentskom indeksu, 4,9, Ava Karabatić (26) na zadarskom Filozofskom fakultetu studira osam godina.

Ondje studira talijanski i latinski, a upisala je i ruski jezik kao izborni predmet. Splitska starleta demantira da je ponavljala godinu, no kako doznajemo od njenih bivših kolegica, nekoliko je puta upisivala parcijale što znači da nije uspjela položiti dovoljan broj ispita da bi upisala iduću godinu.

- U Sarajevu mi ljube noge jer sam velika zvijezda. Estradnjaci nemaju ni završen vrtić, a ja sam odlična studentica- rekla je ljutita Ava.

Dodaje da je bila traumatizirana zbog skandala s profesorom talijanistike Živkom Nižićem (70) pa je 2010. zamrznula treću godinu. Podsjetimo, Ava, njezina majka Sanja (44) i tadašnji dečko Špiro Miličić (29) bili su privedeni zbog sumnji da su pokušali ucijeniti starletina profesora lascivnim porukama koje joj je on slao i izvući od njega devet tisuća eura.

Kako je tada tvrdila Avina odvjetnica Doris Košta profesor je Avu pozivao u kabinet i pitao je voli li lizati te ju je tražio da se skine. Karabatićke su na zadarskom Općinskom sudu oslobođene optužbi da su ucjenjivale profesora, a Avina dečka nepravomoćno su osudili na dvije godine i sedam mjeseci zatvora. I godinu nakon tog skandala Ava je imala noćne more i, kako je rekla, doživljavala je teškoće dok je o tome govorila. Godinu na fakultetu zamrznula je i zbog sudjelovanja u reality showu Farma, a nije mogla polagati ispite ni 2012. dok se na Kostarici natjecala u showu “Survivor”.

Rektor Sveučilišta u Zadru Ante Uglešić rekao je kako Ava nikako nije ponos fakulteta, ali je siguran kako do ocjena nije došla na neprimjeren način. Avine kolegice tvrde da unatoč visokim ocjenama ona ne zna talijanski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 276
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama