Obavijesti

Show

Komentari 58

Ava otkrila: ‘Nisam se krizmala jer sam znala da ću griješiti...'

Ava otkrila: ‘Nisam se krizmala jer sam znala da ću griješiti...'
1

Puno sam puta bila okaljana i razapeta na križu. Drago mi je da sam na fakultetu morala puno čitati, ispričala je Ava te dodala da su joj pročitane knjige pomogle u pisanju

VIDEO

Pisanje nije niti malo veselo, nego zarazno. Kad se počne pisati, ne može se stati, rekla nam je Ava Karabatić (29). Voditeljica i urednica trenutno piše roman 'Dolina suza'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

- Naravno da svoju domovinu najviše volim, ali isto tako volim i Beograd gdje sam ostvarila svoje snove - ispričala je Ava, koja svoju knjigu piše koristeći i hrvatske i srpske riječi. Knjiga se bavi dječakom kojem je majka Hrvatica, a otac Srbin. Dječaka odgajaju monarsi, a kad odraste, odlazi tražiti svoje roditelje.

- Puno sam puta bila okaljana i razapeta na križu. Drago mi je da sam na fakultetu morala puno čitati - ispričala je Ava te dodala da su joj pročitane knjige pomogle u pisanju.

- Najteže je početi ispočetka. Sve što radim, radim zbog sebe, a ne zbog dušobrižnika. Malo sam sebična - priznala je voditeljica. Kaže kako je u životu sve sama postigla. Brak mi nije bitan. Osim kave, nema ništa ljepše nego kada čovjek vodi ljubav punu strasti i naboja - ispričala je Ava i objasnila kako 'nema razloga da se lažemo'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:08

- Na natjecanju iz vjeronauka osvojila sam prvo mjesto, ali ne ližem oltare. Nisam se htjela krizmati jer sam imala stav da nisam spremna za to. Znala sam da ću griješiti - rekla je Ava. Molila se, dodaje, i u katoličkim i pravoslavnim crkvama, i u sinagogi i džamiji. 

-  U životu uvijek treba biti fer - zaključila je Ava i najavila spot za svoju novu pjesmu 'Fer igra'.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin