Obavijesti

Show

Komentari 165

Ava: Priznajem da volim žene, tko šiša muškarce, gotovo je!

Ava: Priznajem da volim žene, tko šiša muškarce, gotovo je!
5

Starleta je tijekom gostovanja u talk showu Studio 45 izjavila da joj novac ne znači ništa u životu. Nada se da će prijateljstvo s Vladom potrajati do kraja života

VIDEO

Najdraže mi je kad mi dođu mala dječica i kažu da sam njihov idol. Jedinica sam i volim tu pažnju. Neću sad te muškarce, 'ko njih šiša, gotovi su, prelazim na žene'. Eto danas prvi put priznajem javno: Volim žene, rekla je Ava Karabatić u RTL-ovom talk showu Studio 45 u kojem su gostovali i finalist 'Survivora' Sebastian Fleiss i pobjednik Vladimir Vuksanović kojem je Ava kao miljenica publike osigurala pobjedu.

Komentirala je da od početka showa na Vladu gledala kao na brata koji ju je štitio i nikad nije glasovao za nju.

- Od prvog dana me štitio, gledala sam na njega kao na svog anđela čuvara. To je prijateljska veza za koju se nadam da će trajati cijeli život - otkrila je zadarska studentica.

Tijekom showa iz haljine su joj 'iskakale' grudi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam žena od riječi, nisam žena za jednu noć. Ušla sam sa stavom i rekla tko je moj favorit i to sam i održala. Moj savjest je čista, a kako će se sad Vlada Vuksanović ponašati ne znam. Ja bi htjela da ostane kakav je i sada te da se nikad ne promijeni - rekla je i dodala da je nikakav novac ne može kupiti zbog čega bi radije voljela biti pobjednik publike, a ne showa.

Izjavila je da iza nje ne stoji bogati tata niti dečko jer ga trenutačno ni nema.

- Ma koji novci, oni se iskidaju, bace, potroše se, a kad te ljudi vole nema ništa ljepše. Iza mene ne stoji mašinerija, bogat tata, dečko jer ga nemam, ljubavnik ni ljubavnica niti nitko nego samo ime Ava Karabatić - rekla je zadarska studentica.

Komentirala je da je publika u njoj prepoznala iskrenu i naivnu djevojčicu, a ujedno i ženu koja u jednom trenutku ostane bez gornjeg dijela badića.

- Mislim da sam jako daleko dogurala. Ispala sam čovjek, ušla sam i izašla velikog srca i što je najvažnije ako volim, volim pa neka me to košta. Takva sam kakva jesam, tko me voli nek me voli, a tko ne voli može me pljuvat u lice. I Mariju Magdalenu su, tko tebe kamenom ti njega kruhom - komentirala je Ava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...