Obavijesti

Show

Komentari 65

Ava 'puca' na parlamentarne izbore: Glasajte za mene, ludu

Ava 'puca' na parlamentarne izbore: Glasajte za mene, ludu
7

Žene se u prostituciji kažnjavaju za ono što rade, ali se imena katolika, domoljuba i moralista taje, dok se i svodnici rijetko kažnjavaju tako da apsolutno podržavam legalizaciju, kaže svestrana Splićanka

VIDEO

Ava Karabatić (32) je početkom listopada prošle godine objavila izborni program kojim je željela 'kupiti' birače. Namjera joj je bila postati predsjednicom Lijepe Naše, ali nije skupila dovoljno potpisa za kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske. 

Tada je otkrila kako želi zabraniti abortus nakon šestog tjedna trudnoće, uvesti seksualni odgoj u škole, zaštititi životinje i kazniti ljude koji ih maltretiraju. Ambicioznoj starleti cilj je bio i uvesti veća prava za branitelje, suzbiti korupciju, smanjiti državne namete, uvesti novu politiku gospodarenje otpadom i još mnogo toga.

U tome nije uspjela, ali Ava ne odustaje pa je stoga objavila kako ide na parlamentarne izbore i pozvala sve one koji vjeruju u nju da 5. srpnja izađu na izbore i podrže je. 

- Službeno sam odabrala X.izbornu jedinicu za kandidaturu. S obzirom da sam ovaj put sigurna da ću uspjeti skupiti potpise, zamolila bih vas ako vjerujete u ovu iskrenu, pomalo ludu, naravno pozitivno, ženu, da izađete 5.7. i glasate za mene na parlamentarnim izborima. Volim vas - napisala je Ava svojim pratiteljima i potencijalnim biračima. 

U komentarima su pratitelji uglavnom hvalili Avin mladoliki izgled i divnu frizuru, ali bilo je i onih koji su obratili pozornost i na Avinu kandidaturu. 

- Bravo, Ava, sve najbolje od srca. Nadam se da su građani Republike Hrvatske dovoljno progresivni i pametni da te izaberu - napisao je jedan, a drugi se nadovezao i poručio "Idemo, svi za Avu!"

Ava je navela i program za parlamentarne izbore, koji je, kako je navela, vrlo kompleksan i sažet od par važnih stavki za koje se misli zalagati za vrijeme trajanja njezina mandata.

- Prvu važnu ulogu igra antikorupcija, zatim iznošenje tema legalizacije prostitucije i marihuane na dnevni red. Kod nas se prostitutke dekriminaliziraju. Žene se u prostituciji kažnjavaju za ono što rade, ali se imena katolika, domoljuba i moralista taje, dok se i svodnici rijetko kažnjavaju tako da apsolutno podržavam legalizaciju. Zašto? Zato što je prostitucije uvijek bilo, i uvijek će biti dokle god postoji ljudsko društvo. Da, to je najstariji zanat, i ne, nisam ponosna na tu činjenicu o nama, ali kad je već tako i kad ne možemo to iskorijeniti, hajdemo barem umanjiti štetnost istoga: zaštititi te žene zdravstveno, socijalno, mirovinski - istaknula je Ava i nastavila:

- Ja sam i za legalizaciju marihuane, naravno u određenoj dozvoljenoj dozi u farmaceutske svrhe. Pogledajmo samo Nizozemsku, prostitutke i marihuana kod njih su nosioci gospodarstva. Jedna toliko klimatski nepovoljna zemlja, a imaju tako razvijen turizam koji baziraju upravo na marihuani i prostitutkama, a mi kompenziramo novac državnom proračunu poskupljenjem duhanskih proizvoda u cilju prestanka pušenja, koja ironija - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ava Karabatić u intervjuu za 24sata o kandidaturi!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu