Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

B. May: 'Zbog nedavnih uloga, Cohen neće glumiti Freddyja'

Brian May u dnevnim novinama prilično je ljutito reagirao i izjavio da je rad s Cohenom postao mučenje i da sada ne govori istinu o razlozima prekida snimanja

YouTube/Screenshot
Foto: YouTube/Screenshot
2 komentara

Gitarist grupe Queen, Brian May kritizirao je glumca Sashu Barona Cohena, poznatijeg kao Borata ili Ali G-a, zbog njegovih nedavnih komentara o snimanju biografskog filma o legendarnoj grupi. Cohen je 2010. počeo raditi na filmu, tumačeći ulogu pokojnog pjevača Freddyja Mercuryja, ali je nedavno, kako smo izvijestili, objasnio da je prije tri godine od posla morao odustati, jer članovi benda nisu htjeli objaviti detalje Freddyjevog života koje je on smatrao važnim.

Cohen je također izjavio da su preostali članovi benda htjeli da Freddyjeva smrt bude tek sredina filma, a ne njegov kraj, kako je on mislio.

Sada je Brian May u dnevnim novinama prilično ljutito reagirao i izjavio da je rad s Cohenom postao mučenje i da sada ne govori istinu o razlozima prekida snimanja: 
-Jednostavno smo odlučili da on nije pravi glumac za ulogu Freddyja, a zbog čega brzo ćete shvatiti kad vidite kakve je filmove objavljivao u zadnje vrijeme. Bilo je jasno da neće biti dobar za ulogu Freddyja. Ben Whishaw je sada u toj ulozi, on će uspjeti, on je pravi glumac’, oštar je bio May. 

Tema: Muzika

Message