Obavijesti

Show

Komentari 15

Baby Doll: 'Izbacili su me iz stana, a nemam ni za kruh...'

Baby Doll: 'Izbacili su me iz stana, a nemam ni za kruh...'
1

DRAMA PJEVAČICE Pop zvijezda, tvrdi najmodavac, nije platila nekoliko stanarina za trošni stan u Beogradu, a otkako se vratila iz Amerike jedva spaja kraj s krajem

VIDEO

Nemojte me pitati za nju, molim vas! Nisam imao lijepo iskustvo s njom kao podstanarkom. Nije mi plaćala stanarinu mjesecima. Na kraju sam je morao izbaciti iz stana. Ona je prevarant. Neću pričati o njoj, iznervirao se gazda trošnog stana u beogradskom Vračaru. Pjevačica Baby Doll (55) u tom je stanu živjela s majkom, piše srpski Blic.

- Jednom prilikom mi je ostavila svjetiljku na popravku, a po nju je došla tek poslije sedam mjeseci. I neki njezin prijatelj je ostavio jednom neke dvije svjetiljke na popravak. Je li joj to momak, brat ili nešto treće, ne znam - rekao je jedan susjed. Babby Doll, koja kaže da se više ne zove Dragana Šarić, nego Danica Todorović, sad živi na Dorćolu.

- Nemam novca ni za kruh, jedva preživljavam otkako sam se vratila iz Amerike - izjavila je nedavno zvijezda Novoga vala, koja je nastupala na Euroviziji 1991. s pjesmom “Brazil”. 

Pjevačica, koja se trenutačno natječe u srpskoj verziji showa “Tvoje lice zvuči poznato”, ispričala se nemogućnošću komentiranja priče jer juri na probu. Ranije se hvalila kako je bila u ljubavnoj vezi s Massimom Savićem (55).

Njezin otac Milisav Šarić bio je jazz glazbenik koji je svirao u vojnim bazama Europe. Molila je roditelje da je upišu u glazbenu školu što su oni vješto izbjegavali jer su smatrali da joj ta “sekiracija” nije potrebna u životu. Shvativši da joj neće udovoljiti, zatražila je pomoć bake, koja ju je odvela u školu “Mokranjac”. 

Učila je klavir i solo pjevanje, a uz XIV. gimnaziju, završila je nižu i srednju glazbenu školu. Kao srednjoškolka je sama sebi dala umjetničko ime Baby Doll jer je mislila da prijatelji iz razreda neće shvatiti da je to ona. Bojala se da će je zadirkivati da se pravi važna. 

Karijeru je započela krajem 70-ih u bendu Tarkus. Ipak joj je bilo draže solo pjevanje pa je sama objavila dva singla “Mustafa” i “Na planeti uzdaha”. “Mustafa” je bio na prvome mjestu svih top lista u Jugoslaviji i proglašen je pjesmom godine, a Baby Doll je nagrađena za pjesmu godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...