Obavijesti

Show

Komentari 123

Bačić 'Lillegalno' provocira: Legla na krevet i raširila noge

Bačić 'Lillegalno' provocira: Legla na krevet i raširila noge
5

Bačić je objavila fotografiju na kojoj pozira na krevetu u donjem dijelu bikinija i grudnjaku s raspuštenom kosom. Osim njenog utreniranog tijela do izražaja je došao i piercing kojeg ima na pupku

Nakon što je za vikend imala nastup u susjednoj Sloveniji, splitska pjevačica Lidija Bačić (37) objavila je fotografiju kako odmara između obaveza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Bačić je objavila fotografiju na kojoj pozira na krevetu u donjem dijelu bikinija i grudnjaku s raspuštenom kosom. Osim njenog utreniranog tijela do izražaja je došao i piercing kojeg pjevačica ima na pupku. 

- Lillegalno - napisala je Bačić uz fotografiju kojom je dobila mnogo komplimenata. 

- Prelijepa; Izgledaš prekrasno; Nevjerojatna žena; Fenomenalno - pisali su joj pratitelji. 

Nakon što je odmorila Lille se družila s našom vaterpolskom reprezentacijom koja će se uskoro natjecati na Europskom prvenstvu koje će se održati u Split. Na Instagramu je objavila video na kojemu sjedi među vaterpolistima na tribinama i navijaju. 

- Najljepša vatrena navijačica; Nitko ni gledao nije vaterpolo, svi gledali Lidiju - našalili su se neki ispod videa. 

Lidija Bačić između koncerata odmara na bazenu uz koktele
Lidija Bačić između koncerata odmara na bazenu uz koktele

Lidija je prije dva tjedna izbacila spot za njezinu novu pjesmu 'Mucho Loco' koji do sada ima više od pola milijuna pregleda. Lidija je u spotu promijenila nekoliko bikinija, a mnoge scene su snimane na bazenu raskošne vile. 

POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ LILLE: 

- A tebi treba jedna slatka señorita, Lidija iz Splita - jedan je od stihova uz koje pjevačica uvija kukovima ili uživa u koktelima i bananama.