Show

Komentari 22

Bačić osvaja Tik Tok: Luduje s plesačima pa leži na plaži, ali i otkriva detalje privatnog života

Bačić osvaja Tik Tok: Luduje s plesačima pa leži na plaži, ali i otkriva detalje privatnog života

Lidija Bačić aktivna je i na sve popularnijoj platformi Tik Tok, a prati ju gotovo 100 tisuća ljudi. U posljednjem videu je otkrila da ima dvije sestre i brata. Videi joj imaju velik broj pregleda kao i mnoštvo lajkova

Pjevačica Lidija Bačić (35) najaktivnija je na Instagramu, a čini se kako je krenula i u osvajanje Tik Toka. Video u kojem otkriva detalje iz privatnog života prikupio je gotovo 60 tisuća pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obožavateljicu je zanimalo ima li Lille brata ili sestru:

- Imam dvije sestre Doru i Luciju te brata Franka.

Lidijina zgodna sestra Dora nekad je izbacivala pjesme, ali nije ostvarila veći uspjeh. Pjesma 'Trofej' jedna je od njezinih poznatijih, a u spotu se može vidjeti kako nalikuje na sestru, a imaju i sličan stil odijevanja.

Sudeći po Dorinom Instagramu, još nastupa, no detalji o nastupima nisu poznati. Posljednji zabilježeni nastup joj je bio na Etnofestu u Neumu 2016. godine.

Lille na TikToku prati gotovo 100 tisuća ljudi, a u opis profila je napisala 'tijelo i glas' kako bi istaknula da nije samo zgodna žena, već i talentirana pjevačica.

Lidija je u jednom od videa na Tik Toku iskoristila efekt 'green screen' u kojem se može snimiti kao da je dio drugog videa, pa je tako zaplesala popularni ples s grupom muških plesača:

- Najzgodnija si na Balkanu - pisalo u komentarima na videu.

Osim videa plesa, Lille objavljuje i snimke fotkanja, nastupa i odmaranje na plaži. 

Najčitaniji članci