Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Bajamić: Za masku Arethe Franklin trebalo je sedam sati

MEDITIRALA PRIJE NASTUPA Maja Bajamić kaže kako je zbog priprema za show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ promijenila prehranu i životne navike

Foto: Nova TV
14 komentara

Nikoga nisam željela zasjeniti, u show sam išla s namjerom da budem najbolja verzija sebe i da pobijedim sebe, kaže Maja Bajamić.


Pjevačica je odlično utjelovila Arethu Franklin i pobijedila u prvoj emisiji pete sezone “Tvoje lice zvuči poznato”. Kaže kako je nastupom željela proslaviti svoj cjeloživotni rad.


- Doživjela sam puno različitih emocija i kroz glavu mi je prošao cijeli moj glazbeni put. Bilo je pregršt emocija koje su rezultirale pobjedom - ispričala nam je Bajamić.

Za transformaciju u Franklin trebalo joj je čak sedam sati.


- Trebala sam obući debelo odijelo, staviti masku, obojiti silikone, skupiti kosu u periku... Puno je koraka koje čovjek treba odraditi kako bi postao netko drugi. No kad sam se pogledala u ogledalu, vidjela sam da je vrijedilo uložiti to vrijeme - prepričava pjevačica.

Bilo joj je, priznaje, teško uskladiti glazbene obveze s pripremama za show.


- Moj pjevački ritam nije se uklapao u ritam showa. Martina Tomčić mi je na prvom upjevavanju rekla: ‘Curo, idi, naspavaj se!’ Promijenila sam prehranu i ritam spavanja, a jedino što sam ostavila su treninzi i pjevačke vježbe - tvrdi Bajamić, kojoj su za pripreme jako potrebni meditacija i tišina.


Kaže da nema osobu koju bi posebno voljela utjeloviti.


- Sa samom sobom dogovorila sam da nemam nikakve preference. Želim se dokazati kao umjetnica, a to se ne može dogoditi u dozi sigurnosti. Zato ću prihvatiti svaku ulogu koju dobijem - objašnjava Bajamić.


Trenutačno priprema album s novim pjesmama, a radi i na biografskim pričama.


- Ne želim samo da išta ugleda svjetlo dana prije nego što budem 100% zadovoljna. Velika sam perfekcionistica - kaže.

 

Naši partneri pišu
Message