Show

Komentari 0

Baka Prase priveden zbog smrti youtuberice Kristine Đukić

Baka Prase priveden zbog smrti youtuberice Kristine Đukić

Za ovo sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o cijelom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim biti žrtva. Krivo mi je zbog toga što se dogodilo, rekao je

Youtuber Bogdan Ilić (25), poznat kao Baka Prase, priveden je u policijsku postaju u Srbiji radi davanja izjave vezane uz tragičnu smrt youtuberice Kristine Đukić, koja je na društvenim mrežama koristila nadimak Kika, pišu srpski mediji. Preminula je u četvrtak, imala je 21 godinu. 

Kristinina popularnost narasla je kada je došlo do sukoba s Bogdanom. Posvađali su se pred kamerama, a nakon toga je izjavila: 

- Inače dobivam prijetnje i uvrede od male djece, ne shvaćam ništa ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se prilazi li mi neki njegov fan, možda će mi nešto napraviti … Možda je bolje da zasad ne izlazim iz kuće! - izjavila je jednom prilikom za Blic, nakon rasprave s Baka Prasetom.

Bogdan je tada objavio i spornu pjesmu pod nazivom 'Je l' te nije blam?', a koja je navodno govorila o Kristina, koja je sada uklonjena  YouTube-a. Baka Prase se na Instagramu oglasio povodom njezine smrti.

- Večeras ću reći sve od srca. Za ovo sam saznao među prvima, jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o cijelom događaju, ali ja sam odbio jer ne želim biti žrtva. Krivo mi je zbog toga što se dogodilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog, a upiru prstom, ne daju mrtvima mir i poštovanje da bi skupili nekoliko lajkova, pregleda, sherova i moralnih poena, da bi ispunili svoju želju za osvetom, i to sve na najružniji mogući način - napisao je pa dodao: 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S BAKOM PRASE

- Nisam obrisao objave u vezi nje, da ne bude da bježim od svega ovoga, već sam htio dati svima mogućnost da pokažu svoje pravo lice, dok skupljaju pažnju na ovako tragičnom događaju. Sve objave u vezi nje će biti uklonjene, jer ne želim biti osoba koja će kvariti uspomenu na nju.

Najčitaniji članci