Obavijesti

Show

Komentari 25

Balaševićev sin: 'Gdje je Đorđe kada mi u ringu lome vilicu?'

Balaševićev sin: 'Gdje je Đorđe kada mi u ringu lome vilicu?'
3

Aleksa nije krenuo tatinim stopama već je 'završio' u sportu, bavi se borilačkim sportovima i organizira MMA borbe. Roditelji ga u svemu podržavaju...

VIDEO

Aleksa Balašević (23), sin pjevača Đorđa Balaševića (65), dao je intervju za srpski Blic i otvoreno progovorio o izboru karijere i odnosu s roditelja. Aleksa nije krenuo tatinim stopama već je 'završio' u sportu, bavi se borilačkim sportovima i organizira MMA borbe. Roditelji ga u svemu podržavaju, a najviše majka Olivera.

- Ja sam sportski gen naslijedio od majke. Ona je imala olimpijsku normu za Moskvu osamdesete i moja sestra je trebala dobiti ime Moskva jer je Olja tada bila trudna. Zato nije ni otišla na Olimpijske igre. Međutim, u to vrijeme politike nije bilo poželjno to ime. Što je sudbina, u istoj hali u Zrenjaninu osvojio sam prvi put bronzu, a prva medalja moje majke bila je isto bronza na istom mjestu - kaže Aleksa koji priznaje da mu se roditelji miješaju u posao.

- Znaju ponekad, ali u pozitivnom smislu, biti dosadni jer sam u posao ušao vrlo mlad. Tu se radi o visokom profitu s kojim se mlad čovjek ne može izboriti. Mama je najviše tu u priči u ulozi producenta i zadužena je za rasvjetu i efekte koji doprinose događaju da postane show. Otac se također miješa u stavkama stvaranja, a sestre dolaze kao podrška. Mama mi je trener na klupi, ona vikne kad zapnem i predlaže što se treba raditi - otkriva Balašević, i tvrdi da je romantičan kao i svi u obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na pitanje da li mu je značilo u poslu to što je dijete poznatih roditelja, Aleksa kaže:

- Uvijek kažem da nisam dijete poznatih roditelja, već velikih, jer poznat danas može da bude svako, a veliki i uspješan teško. Ako netko moje roditelje voli i poštuje, gledat će me ljepšim očima, ako ih neko ne voli, neće me gledati uopće. Gdje je Đorđe Balašević kada sam ja na strunjači i netko mi lomi vilicu, kada sam u poslu s velikim događajem, s kladionicama i s politikom? - zaključio je Aleksa.

Balaševićeva kći pateru: Moj otac ima problema s budalama
Balaševićeva kći pateru: Moj otac ima problema s budalama

Sportaš je proveo četiri godine u reprezentaciji hrvanja u grčko-rimskom stilu. Veliki je obožavatelj, ističe, svih sportova, od nogometa, odbojke, hokeja, boksa, nordijskog skijanja i ultimate fighta.

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...