Show

Komentari 3

Baldwinova supruga razbjesnila javnost fotografijama proslave

Baldwinova supruga razbjesnila javnost fotografijama proslave

I dok se većina slaže kako je posve razumljivo da pred djecom žele održati 'normalnu' obiteljsku atmosferu, potrebu Baldwinove supruge da nekoliko dana nakon tragedije sa svima dijeli kako se dobro zabavljaju nije im prihvatljiva

Iako holivudski glumac Alec Baldwin (63) zasigurno proživljava teške dane nakon što je na setu filma slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, po sadržaju na društvenim mrežama njegove supruge to se ne da iščitati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hilariju Baldwin (37) prvo su 'na zub' uzeli nakon konferencije za novinare, koju je komentarima i ponašanjem pretvorila u vlastiti show, a zatim i zbog onoga što dijeli s javnošću na društvenim mrežama. Instruktorica joge nije propustila proslaviti Noć vještica i fotografije obitelji podijeliti sa svima. 

- Biti roditelj bilo je jedno vrlo intenzivno iskustvo u ovom teškom razdoblju. Danas smo odlučili priuštiti si praznik. Kostime smo napravili u posljednji tren, ali djeca su bila toliko sretna pa su ugrijali moje srce. Sretna Noć vještica od Baldwina - napisala je Hilaria. 

Na društvenim mrežama njezina objava izazvala je 'lavinu' negativnih reakcija. I dok se većina slaže kako je posve razumljivo da pred djecom žele održati 'normalnu' obiteljsku atmosferu, potrebu Baldwinove supruge da javno objavljuje kako se samo nekoliko dana nakon tragedije dobro zabavljaju i poziraju, mnogima nije ni najmanje prihvatljiva.

Najčitaniji članci