Show

Komentari 24

Bangoura o susretu Lavrova i Radmana: 'Našem ministru još samo nogice vire dok se ulizuje'

Bangoura o susretu Lavrova i Radmana: 'Našem ministru još samo nogice vire dok se ulizuje'

Grlić je nakon sastanka rekao kako mu je drago što je bio domaćin Sergeju koji je ovdje bio prije 16 godina. Susret su započeli čitanjem pjesama koje je Lavrov napisao

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov došao je u posjet Hrvatskoj kako bi se sastao s premijerom Andrejom Plenkovićem (50), ministrom vanjskih poslova Gordanom Grlićem Radmanom (62) i predsjednikom Zoranom Milanovićem (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon susreta Lavova i Radmana, Gordan je komentirao kako je otkrio toplu dušu ministra i da su čitali poeziju. Njegovu izjavu na Twitteru je kratko komentirao nekadašnji televizijski voditelj i urednik Hamed Bangoura (53).

- Našem ministru vanjskih poslova samo još nogice vire dok se ulizuje gospodinu Lavrovu. Mora da smo nešto gadno zeznuli - napisao je. 

Grlić je nakon sastanka rekao kako mu je drago što je bio domaćin Sergeju koji je ovdje bio prije 16 godina. 

-  Naš susret smo počeli tako što sam čitao Sergeju rusku poeziju na ruskom. Otkrio sam njegovu toplu poetsku dušu. Treća sreća, zbog koronavirusa dva puta smo morali otkazivati susret, u travnju pa u listopadu, ali uspjeli smo se naći prije Božića - rekao je. 

- Uvjeren sam da će ovaj posjet Hrvatskoj dati dodatan poticaj razvoju hrvatsko-ruskih odnosa. Naši razgovori potvrdili su kako postoje potencijali i posvećenost s obje strane - dodao je. 

 

 

Najčitaniji članci