Obavijesti

Show

Komentari 6

Barbara Kolar pohvalila se fotkom na kojoj je pozirala u zagrljaju poznatog glazbenika

Barbara Kolar pohvalila se fotkom na kojoj je pozirala u zagrljaju poznatog glazbenika
4

Misija odrađena. Hvala top radio na prilici ad razgovaram s Martinom Goreom. 10 minuta je proletjelo, tko zna jesam li ga ista zanimljivo stigla uopće pitati, napisala je Barbara

VIDEO

Voditeljica Barbara Kolar (52) još se prije nekoliko dana javila iz Njemačke na društvenim mrežama, a sada je u Berlinu sudjelovala na događaju gdje je upoznala posebnog gosta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Barbara Kolar nikad mršavija 01:00

- Misija odrađena. Hvala top radio na prilici da razgovaram s Martinom Goreom. 10 minuta je proletjelo, tko zna jesam li ga ista zanimljivo stigla uopće pitati - napisala je Barbara uz fotografiju na kojoj pozira s Martinom Goreom (61), engleskim glazbenikom i članom grupe Depeche Mode.

Voditeljica je za ovu priliku odabrala dugu plavu haljinu s cvjetnim uzorkom, a kombinaciju je zaokružila crnim kožnim remenom oko struka.

- Jučer je bila pressica na kojoj su Depeche Mode najavili novi album i turneju Memento Mori u sklopu koje nastupaju i u Zagrebu. Vodila ju je jedna ozbiljna gospođa, slučajno ili ne imenom Barbara. Pa nek mi još netko kaže da nema posla za starije voditeljice - otkrila je Kolar za Tportal

- Danas sam imala 10 minuta 1 na 1 s Martinom. Bio je vrlo ugodan. Moram priznati da se divim izdržavanju serijskog odgovaranja na ista ili slična pitanja cijeli dan ali OK, pretpostavljam da onda tijekom turneje ne daju intervju - ispričala je Barbara. 

Na kraju je poručila da će intervju biti dostupan u programu TopRadija i u video obliku na njihovom YouTube kanalu. 

Podsjećamo, grupa Depeche Mode je u utorak u Berlinu najavila izlazak novog albuma koji bi trebao izaći u proljeće 2023. godine, kada kreću i na svjetsku turneju 'Memento Mori Tour'. 

 - Na ovom smo projektu počeli raditi rano u pandemiji, pa su njegove teme izravno inspirirane tim vremenom. Nakon Fletcheve smrti, odlučili smo nastaviti jer smo sigurni da je to ono što bi on želio, a to je projektu doista dalo dodatnu razinu značenja - rekao je Martin Gore o Momento Mori.

Barbara Kolar je pozirala pored Pelješkog mosta: 'Poza nakon posjeta vinskom podrumu'
Barbara Kolar je pozirala pored Pelješkog mosta: 'Poza nakon posjeta vinskom podrumu'

The Memento Mori Tour bit će njihova devetnaesta turneja, a prva nakon više od pet godina. Posljednja turneja benda, Global Spirit Tour 2017.-2018., bila je njihova najduža turneja s više od 130 nastupa diljem Europe i Sjeverne Amerike, pred više od 3 milijuna obožavatelja, a zabilježena je i kao jedna od turneja s najvećom zaradom u godini.

POGLEDAJTE VIDEO: 'TEŠKO JE ZAMIJENITI JANKA POPOVIĆA VOLARIĆA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin