Show

Komentari 3

Barbara Nola: 'Kad sam vidjela kako se hrabro nosi s rakom, još sam se više zaljubila u Lukasa'

Barbara Nola: 'Kad sam vidjela kako se hrabro nosi s rakom, još sam se više zaljubila u Lukasa'

'Teški su trenuci valjda kušnja svake ljubavi, a nas je na sreću to samo još više povezalo, ispričala je zagrebačka glumica, nakon što je njen suprug prebolio opaku bolest

Glumica Barbara Nola (53) priprema se za izvedbu predstave 'Jel' tako Zorane?' 25. i 26. rujna u kazalištu Vidra gdje zajedno s kolegicom Ecijom Ojdanić igra glavnu ulogu.

Njezin suprug Lukas početkom svibnja izdao je i zbirku pjesama 'Bilo je dobro, bilo je toplo' koju je posvetio supruzi kao ljubavni dar. 

-  Meni je to najdivniji dar koji mi je mogao dati. Teški su trenuci valjda kušnja svake ljubavi, a nas je na sreću to samo još više povezalo. Kad prođeš tako dramatične trenutke skupa i proživiš takvu bitku zajedno, onda se spajaš na još jednoj, novoj razini od one u kojoj dijeliš samo ugodne ljubavne trenutke - ispričala je za tportal glumica.

Dodala je i da se divi njegovoj hrabrosti u tim trenucima.

-  Još se više divim Lukasu nakon što sam vidjela kako se hrabro i borbeno nosio s bolešću i onda se još malo više zaljubim u njega - kazala je Barbara za.

Zagreb: Barbara Nola sa suprugom Lukasom prošetala Cvjetnim trgom

Lukas je 2014. doznao da boluje od raka grla, ali srećom nakon operacije sačuvano mu je grlo.

Ranije je glumica otvoreno progovorila i problemu zlostavljanja glumica, ponajviše nakon što je glumica Milena Radulović (25) javno priznala kako ju je silovao i zlostavljao profesor glume Miroslav Aleksić (68).

-  Neopisivo je pozitivno da se prijavi ozbiljan oblik zlostavljanja i moram reći nešto što možda neće zvučati popularno, ali temeljim to na svojem životnom iskustvu koje već dulje traje. Naime, mislim da u našem glumačkom svijetu toga ima jako malo u odnosu na neke druge branše. Tu i tamo ima manijaka koji vježbaju svoj ego, ali obično su te stvari iz emotivne želje da film ili predstava budu bolji - ispričala je Barbara za Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO: Mimiermakeup, zarađujete li od TikToka više od prosječnog Hrvata?