Obavijesti

Show

Komentari 53

Barbara Šegetin se 'borila' s koronom: Izgubila sam osjetila

Barbara Šegetin se 'borila' s koronom: Izgubila sam osjetila
7

Reality zvijezda ispričala nam je da je bila na testiranju u Beogradu i nalaz je bio negativan pa je otišla na odmor u Crnu Goru. Po povratku je napravila obvezan test i bila je pozitivna

VIDEO

Barbara Šegetin (30) ljeto provodi u Crnoj Gori sa sestrom Tinom (28) i prijateljicom. Kupale su se, sunčale, išle po restoranima i kafićima, no kako kaže nije ni znala da je imala korona virus. Fotografiju testa objavila je na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni skrivaju tetovaže iz prošlosti 

Pokretanje videa...

tetovaže 01:26

 - U apartmanu smo stalno palile klimu. I jedan dan izgubim čulo mirisa i okusa. Mislila sam da nije kakva upala radi klime. I dobijem temperaturu 37,5. Povišenu temperaturu imala sam dan, dva. Bila sam uvjerena da je zbog klime. No miris mi se nije vraćao - priča nam Barbara.

Kad se vratila u Beograd gdje živi nakon izlaska iz Big Brothera posljednjih pet godina, a bilo je to prije mjesec dana, otišla je na testiranje.

- Na moje inzistiranje otišla sam u bolnicu da slučajno ne zarazim mamu koja je trenutačno s nama u Beogradu. Jer mi se nije vraćao miris. Nalaz je bio negativan. No čulo mirisa mi se još nije vratilo. Opet sam otišla u Crnu Goru da se još malo okupam i osunčam. Napravim obavezan test u Beogradu prije ulaska na avion. I pozitivno. U bolnici su mi rekli da sam zapravo preležala koronu - u šoku je riječka manekenka. Ne zna ni sama gdje se mogla zaraziti.

- Tko zna, možda u nekom restoranu ili klubu. Zadnji test da sam preležala sam radila u subotu. Okus mi se vratio, ali miris samo dvadeset posto. I intenzivno osjećam mirise, poput acetona - kaže Barbara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🖤

Objavu dijeli Tina Šegetin 👸🏻 (@tinasegetin)

Njena sestra Tina imala je iste simptome.

- Prvi nalaz joj je kao i meni bio negativan. Tek nakon deset dana ispostavilo se da je i ona vjerojatno preležala koronu. Hvala Bogu dobro smo prošle bez ozbiljnijih posljedica - zaključila je Barbara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin