Obavijesti

Show

Komentari 5

Bare i Majke nastupaju u MSU

Bare i Majke nastupaju u MSU
5

Kako se ističe u najavi, bit će to prilika da se uživo zagrebačkoj publici predstavi i aktualan singl 'Rođen za suze', kojim se najavljuje novi studijski album planiran za 2021. godinu

VIDEO

Goran Bare (55) i Majke nastupit će u subotu, 26. rujna, u open air prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, gdje će pred ograničenom publikom izvesti presjek iz kataloga rock klasika svoje više od tri desetljeća duge karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Bare u 24 pitanja

Pokretanje videa...

Goran Bare u 24 pitanja 11:58

Kako se ističe u najavi, bit će to prilika da se uživo zagrebačkoj publici predstavi i aktualan singl 'Rođen za suze', kojim se najavljuje novi studijski album planiran za 2021. godinu.

Zagreb: Goran Bare & Majke u Tvornici kulture

Bare sam potpisuje glazbu i tekst novog singla, dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Spot je režirao Filip Gržinčić.

- Sinopsis spota je zamišljen kao 'krštenje', odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst - rođenja za suze koje ne teku - rekao je Gržinčić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku, te suze koje se ne ispoljavaju izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot - pojasnio je redatelj o čemu govori nova Baretova pjesma.

Goran Bare iskreno: Najteži dio mog života bio je nakon smrti supruge pa sve do 'Teških boja'
Goran Bare iskreno: Najteži dio mog života bio je nakon smrti supruge pa sve do 'Teških boja'

Koncert Bareta i Majki bit će održan pridržavajući se svih epidemioloških pravila i u limitiranom kapacitetu od samo 700 ulaznica, u prodaji od 4. rujna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin