Show

Komentari 5

Bare i Majke nastupaju u MSU

Bare i Majke nastupaju u MSU

Kako se ističe u najavi, bit će to prilika da se uživo zagrebačkoj publici predstavi i aktualan singl 'Rođen za suze', kojim se najavljuje novi studijski album planiran za 2021. godinu

Goran Bare (55) i Majke nastupit će u subotu, 26. rujna, u open air prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, gdje će pred ograničenom publikom izvesti presjek iz kataloga rock klasika svoje više od tri desetljeća duge karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO: Goran Bare u 24 pitanja

Kako se ističe u najavi, bit će to prilika da se uživo zagrebačkoj publici predstavi i aktualan singl 'Rođen za suze', kojim se najavljuje novi studijski album planiran za 2021. godinu.

Bare sam potpisuje glazbu i tekst novog singla, dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić. Spot je režirao Filip Gržinčić.

- Sinopsis spota je zamišljen kao 'krštenje', odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst - rođenja za suze koje ne teku - rekao je Gržinčić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku, te suze koje se ne ispoljavaju izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot - pojasnio je redatelj o čemu govori nova Baretova pjesma.

Koncert Bareta i Majki bit će održan pridržavajući se svih epidemioloških pravila i u limitiranom kapacitetu od samo 700 ulaznica, u prodaji od 4. rujna. 

Najčitaniji članci