Obavijesti

Show

Komentari 192

Bare: Sada mi je žao što sam potrošio godine na gluposti...

Bare: Sada mi je žao što sam potrošio godine na gluposti...
8

Tjekom gostovanja na Anteni Zagreb Bare je u svom osebujnom stilu počastio novog poglavara Katoličke crkve. Otkrio je da je rock krenuo slušati s devet godina

VIDEO

Buonasera Franjo! Franjo je cool! Ja vjerujem u Boga, ali crkva kao institucija mi nije bliska. On je tu da vodi to, da se pojavi na balkonu tamo, nešto kaže, onda se vrati u svoj krevet. One časne sestre oko njega trčkaraju, a ovi bankari oko njega isto trčkaraju, tim je riječima Goran Bare tijekom gostovanja na Anteni Zagreb u svom osebujnom stilu počastio novog poglavara Katoličke crkve.

U Jutarnji show Antene Zagreb došao je najaviti posljednji u nizu od četiri Antenaplugged koncerata u organizaciji Antene Zagreb i Ožujskog piva. Ovog petka Bare će s 'Majkama' svirati u klubu Roko. Radi se o unplugged koncertu pa Bare za tu prigodu najavljuje nove aranžmane već dobro poznatih i omiljenih starih stvari. Majke za tri tjedna kreću sa snimanjem novog albuma.

- Našli smo jednu kuću gdje ćemo preseliti opremu i krećemo - rekao je Bare i dodao da materijala ima dovoljno za još pet albuma.

Priznao je da pjesme piše stalno i posvuda te da su one tek niz slika i simbola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- 'Teške boje' je na primjer pjesma o ničemu - rekao je.

Nekoliko puta tijekom gostovanja, Bare je govorio o svom djetinjstvu, odrastanju u Vinkovcima i prvim doticajima s rock'n'rollom. Priznao je kako ne zna niti jednu pjesmu za djecu jer je već s devet godina krenuo slušati rock.

- Tražio sam sestru da mi donese iz Zagreba bilo što. A kad sam čuo Doorse svidio mi se taj njihov 'mrak'. Sjećam se i prve singlice od Rolling Stonesa. Izgledali su kao vještice. To mi se svidjelo. Znao sam da to želim raditi čitav svoj život. Toliko volim koncerte da bi najradije svirao svaki dan. Sad me već doduše godine stišću. Teče lagano u četrdeset osma. Nisam više kao nekad, ali sad mi je žao što sam proćerdao tolike godine na gluposti - zaključio je Bare.

Dodao je da nikako ne bi htio biti uzor mlađim generacijama.

- Može se neko dijete 'furat' na Bareta i onda otići mojim stopama. To baš ne bi bilo lijepo - rekao je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...