Show

Komentari 70

Bare se požalio: 'Bez primanja sam. Ako netko treba konobara ili kopača krumpira neka zove'

Bare se požalio: 'Bez primanja sam. Ako netko treba konobara ili kopača krumpira neka zove'

Kazao je i kako je u karanteni vrijedno radio na novom albumu, no što mu to vrijedi kad koncerata nema. Priznao je neuništivi Bare i kako ga ljute dvostruka mjerila oko epidemioloških mjera

Glazbenik Goran Bare (55) u intervjuu je Exkluziv otvoreno je priznao kako se našao na rubu egzistencije, s obzirom na to da zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa nema nastupa, a upitno je i kad će sa svojim Majkama moći na pozornicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja bih volio da mene netko zaposli, ako netko treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako netko treba radnika neka me nazove - ispričao je zabrinuti roker. 

Kazao je i kako je u karanteni vrijedno radio na novom albumu, no koncerti su mu odgođeni i otkazani, a zna se da su nastupi uživo uvjerljivo najozbiljniji prihod domaćih glazbenika. Priznao je neuništivi Bare i kako ga ljute dvostruka mjerila oko epidemioloških mjera.

- Ako se u crkvama može naći dvije tisuće ljude, ja ne znam zašto se onda ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerojatno zato što nas čuva Nečastivi, a njih čuva Bog - zaključio je vinkovački glazbenik. 

Najčitaniji članci